Jumbo voitti taas, Lauri Kapanen ennätystahdissa

Steelersille jo toinen perättäinen voitto, Lauri Kapaselle ennätysnopeat viisi maalisyöttöä.

Salibandyliigan jumbo Steelers alkaa löytää vireensä. Teräsmiehet ottivat kahdeksan tappion jatkoksi jo toisen perättäisen voittonsa, kun Westend Indians kaatui kotikaukalossaan Espoossa 8-4. Voitto nosti Steelersin tasapisteisiin toiseksi viimeisenä olevan SalBan kanssa.

Steelers karkasi 22 minuutissa kolmen maalin johtoon, ja päätösjakson alussa Daniel Megyaszai nosti hämeenlinnalaisten johdoksi jo 5-1. Steelers vei päätöserän 4-3, vaikka sille tuomittiin erässä 32 jäähyminuuttia.

Kapanen.pngLauri Kapanen nousi illan hahmoksi Vantaalla, kun EräViikingit murensi perjantain toisessa ottelussa SalBan 13-4. Tehot 1+5 koonneen Kapasen viidestä maalisyötöstä ensimmäisen ja viidennen väliä oli peliajassa vain 15 minuuttia ja 35 sekuntia, mikä on uusi Salibandyliigan ennätys.

Edellisen ennätyksen haltija oli TPS:ää edustanut Kari Koskelainen joulukuulta 2007.

Polvivammaa yli vuoden potenut Lauri Kapanen on paluunsa jälkeen tehnyt käytännössä kolmessa ottelussa tehot 5+5. Helsinkiläisten muita tehomiehiä olivat tänään uransa 200. liigamaalin nostanut Jani Kukkola (3+0), Mika Moilanen (3+0) ja Mikko Sipilä (0+3). Voitto oli sarjakolmoseksi nousseen EräViikinkien neljäs perättäinen.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla SPV – Nokian KrP ja Oilers – SB Welhot.

Arkistokuvat: Esa Takalo ja EräViikingit