Julius Sieppi palaa välivuodelta O2-Jyväskylän vahvuuteen

Välivuoden huippusalibandysta pitänyt Julius Sieppi nähdään tulevalla kaudella taas O2-Jyväskylän riveissä.

O2-Jyväskylä saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan ”paluumuuttajan”, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa ”Ampparien” paitaan.

Nyt 27- vuotias Sieppi nähtiin Amppareissa edellisen kerran kaudella 2018-2019, kun hän iski runkosarjassa 21 otteluun tehot 3+2=5 ja pudotuspeleissä kahteen otteluun kertyi yksi maali. Aikaisemmilla kausilla Pohjois-Suomen kentillä muun muassa SBT Suolan ja SSRA:n riveissä nähty Sieppi tuo ensi kauden joukkueeseen tärkeää kokemusta ja vahvaa kaksinkamppailupelaamista puolustukseemme, ja ”Hulio” tuleekin kantamaan isoa vastuuta Amppareiden alakerrassa Divarissa tulevalla kaudella.

Päävalmentaja Joonas Kaasalainen toivottaa iloisin mielin Siepin tervetulleeksi takaisin Amppareiden riveihin:
– Hienoa saada Julle takaisin joukkueeseen! Hän on loistava rightin puolen puolustaja, ja tuo osaamisellaan syvyyttä joukkueen pallolliseen tekemiseen. Lisäksi mies voittaa jokaisen 1vs1- tilanteensa, joten erittäin monikäyttöinen pelaaja oranssipaitaan ensi kaudeksi saadaan. Kaiken lisäksi ”Hulio” on aivan karmeassa tikissä; nähtäväksi jää, painaako mies 50 leukaa ennen pelejä ihan alkulämpimiksi.

Siepin sopimuksen myötä O2-Jyväskylällä on ensi kaudeksi kasassa pelaajasopimukset kahden maalivahdin sekä 14 kenttäpelaajan kanssa.

Sopimustilanne 2.6.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala, Oscar Salminen, Tuomas Rautiainen, Lauri Lavonen ja Julius Sieppi.

Kuva: O2-Jyväskylä / Esa Jokinen

Jaa artikkeli