Juhliiko Classic - Salibandyliigan mestaruus katkolla tänään Tampereella

Classic johtaa finaalisarjaa TPS:aa vastaan voitoin 3-1, ja mestaruus on katkolla tänään klo 17 Tampere Areenalla.

Classicilla on mahdollisuus sinetöidä tänään neljäs perättäinen Salibandyliigan mestaruutensa, kun se kohtaa TPS:n finaalisarjan viidennessä kohtaamisessa klo 17 Tampere Areenalla. Suora lähetys ottelusta nähdään Ruudussa.

Kolme kertaa Superfinaalissa Helsingissä juhlinut Classic voi voittaessaan nostaa pokaalin nyt ensi kertaa omassa kotiluolassaan Tampere Areenalla.

Classic avasi finaalit 8–3-kotivoitolla ja löi jatkoksi TPS:n Turussa 4-3. Turkulaiset kavensivat sitten 4–3-vierasvoitollaan Tampereella, mutta eilen Turussa Classic vei kuuman kohtaamisen Kupittaalla lopulta 8-3 Joonas Pylsyn mätkittyä tehot 2+3.

Kuumaa sarjaa ovat leimanneet isot rangaistukset. Edellisessä Tampereen ottelussa päättyi sekä Miko Kailialan että Eemeli Salinin ilta kesken punaiseen korttiin, ja eilinen Kupittaan kohtaaminen poiki TPS:n Olli Kinnuselle kahden ottelun pelikiellon kovasta kontaktista Joonas Pylsyyn. TPS on kuitenkin hakenut päätökseen muutosta Salibandyliiton valituslautakunnalta, jonka kanta kuultaneen ennen illan ottelua.

Ennakkolippu on sujuvin tapa varmistaa mutkaton sisäänpääsy illan otteluun, ja liput löytyvät tutusta osoitteesta lippu.fi/salibandy.

Näissä tunnelmissa finaalisarja on edennyt:

Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli