Juha Kivilehto valitsi mestari Classicin

Kolminkertainen maailmanmestari ja kuusinkertainen Suomen mestari Juha Kivilehto liittyy Classicin joukkueeseen.

Salibandyn kolminkertainen maailmanmestari ja kuusinkertainen Suomen mestari Juha Kivilehto liittyy Classicin miesten joukkueeseen. Sopimus kattaa kuluvan kauden loppuun sekä kauden 2018-2019. Kivilehto, 36, siirtyy Tampereelle, FC Helsingborgin pelaavan urheilutoimenjohtajan tehtävistä perhesyistä.

─ Kuluva kausi olisi ollut joka tapauksessa viimeinen kauteni Ruotsissa. Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola vieraili Ruotsin puolella seuraamassa otteluita muutama viikko sitten ja asia tuli esille keskusteluissamme. Päätös siirtyä maailmanluokan organisaatioon ja huippuvalmennukseen oli lopulta helppo. Oma tahtotilani on edelleen kehittyä pelaajana ja ennen kaikkea menestyä seuratasolla. Myös mahdollisuus, että voin silti asua Helsingissä, oli tärkeä yksityiskohta neuvotteluissa, Kivilehto täsmentää.

Kivilehto on pelannut Salibandyliigan runkosarjassa yli kolmesataa ottelua ja maaotteluitakin on kertynyt 140. Classicin päävalmentaja Petteri Nykky tuntee ”Juhiksen” hyvin ja on luonnollisesti mielissään sopimuksesta.

─ Kivilehto tuo joukkueeseen ison määrän johtajuutta, kokemusta, ammattimaisuutta ja lisää oppia voittamisesta. Vaikka peli onkin kulkenut voittojen valossa ihan kohtuullisesti, niin haluamme taistella kevätkauden vieläkin parantaen. Kokoonpano laajenee ja mahdollistaa täten kilpailukyvyn kasvamisen, Nykky painottaa.

Kivilehto nähdään Classicin paidassa jo torstaina 4.1.18 kun Classic kohtaa kotonaan Esport Oilersin.

Classicin tiedotteesta
Kuva: Anssi Koskinen

 

Jaa artikkeli