Jouni Juurela ottaa ohjat O2-Jyväskylässä

O2-Jyväskylä saa uudeksi miesten päävalmentajakseen LeBa-96:n organisaatiosta siirtyvän Jouni Juurelan. Keski-Suomeen 1+1 vuoden sopimuksella siirtyvä Juurela on toiminut muun muassa Josban miesten divarijoukkueen valmentajana sekä Hatsinan ja Josba juniorien valmennuspäällikkönä.

O2-Jyväskylän urheilutoimenjohtaja Tuomas Pulkkinen haluaa kiittää sivuun siirtyviä valmentajia Joonas Kaasalaista ja Pauno Kajoksista ja toivottaa Jouni Juurelan lämpimästi tervetulleeksi ”Ampparien” yhteisöön.
– Kun kävi selväksi, ettei meillä ole enää mahdollisuutta jatkaa Kaasalaisen ja Kajoksisen kanssa valmentajasopimuksia tulevalle kaudelle, aloitimme välittömästi muiden vaihtoehtojen kartoittamisen. Jouni oli yksi vaihtoehdoistamme heti alusta alkaen ja hänen kanssaan oli aiemminkin keskusteltu mahdollisesta muutosta Keski-Suomeen. Jounin innostus valmentajana kehittymiseen ja joukkueen pelin kehittämiseen on juuri sitä, mitä etsimmekin. Loppupeleissä kyse oli enää siitä, saadaanko Jounin siviilityöt onnistumaan Jyväskylässä. Kaasan ja Paunon kehittämä pelifilosofia on pääperiaatteiltaan samansuuntainen uuden päävalmentajan näkemysten kanssa, mikä lisää prosessin johdonmukaisuutta. Kaiken kaikkiaan tilanne, johon vanha valmentajapari joukkueen toi, on lupaava ja tulevaisuuskin näyttää juuri nyt valoisalta.

Juurela itse odottaa jo innolla tulevaa haastetta.
– Kiitän seuraa luottamuksesta päästessäni valmentamaan Amppareiden edustusukkoja. O2 on suuri ja laadukas urheiluseura, joten mielenkiintoiseen ympäristöön pääsen puuhaamaan. Tämä on itselle hyvä haaste, sillä joukkueen aikaisempi valmennus on tehnyt hienoa työtä joukkueen kanssa ja ryhmällä on korkeat tavoitteet tulevaisuuteen. Pidetään huoli, että tutkitaan ja kehitetään meidän pelaamista kilpakumppaneita enemmän. Ensi keväänä meitä vastaan puolustaminen on entistä vaikeampaa

O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkueen harjoittelu uuden valmennusryhmän johdossa alkaa toukokuussa. Joukkueen pelaajasopimusten neuvottelu on aloitettu alkaneella viikolla ja ensimmäisiä julkistuksia on odotettavissa kuun vaihteessa.

Seuran akatemiajoukkuetta luotsaa ensi kaudella Juha Hirvonen, A-poikia Tuomas Pulkkinen ja B-poikia Joona Kaski.

O2-Jyväskylän tiedotteesta
Kuva: O2-Jyväskylä

Jaa artikkeli