Joukkueenjohtajan opas kaudelle 22-23 on nyt julkaistu - lataa maksutta täältä

Joukkueenjohtaja on yksi tärkeimmistä henkilöistä joukkueen toiminnan kannalta. Ilman taitavia, innokkaita ja asialleen omistautuneita taustajoukkoja yksikään salibandyjoukkue ei pystyisi toimimaan. Tehtävää helpottamaan on apua – joukkueenjohtajan opas toimii työkaluna toiminnan pyörittämisessä ja kehittämisessä.

Salibandyliiton päivitetty joukkueenjohtajan opas tarjoaa monipuolisen kattauksen uusille joukkueenjohtajille ja toimii myös muistinvirkistäjänä pidempään mukana olleille toimijoille. Joukkueenjohtajan oppaan avulla haluamme lisätä vapaaehtoistoimijoiden osaamista ja sitä kautta tehostaa ajankäyttöä vapaaehtoistoiminnan parissa.

Oppaan alkuosa keskittyy joukkueen rooliin osana seuraa sekä antaa toimintamalleja joukkueen sisäiseen organisoitumiseen ja tekemiseen. Jälkipuolisko oppaasta pureutuu kilpailutoiminnan ytimeen ja siellä erityisesti ottelutapahtumien järjestämiseen, pelaajasiirtoihin ja Palvelusivuston käyttöopastukseen. Oppaassa avataan myös keskeisimpiä, kilpailutoiminnassa käytettyjä termejä.

Joukkueenjohtajan oppaan löydät täältä:

Materiaalit-sivulta apuja myös muun seuratoiminnan tueksi

Joukkueenjohtajan oppaan lisäksi Salibandyliiton sivuilta löytyy materiaalia seuratoiminnan pyörittämisen tueksi. Käy materiaalit-sivustolla katsomassa mm. minkälaisia taloudellisia avustuksia salibandyseura pystyy hakemaan tai tutustu miten kuntavaikuttamisen webinaarissa avataan askelmerkkejä onnistuneeseen kuntavaikuttamiseen. Laita sivusto suosikkeihisi, sillä sivusto täydentyy lisämateriaaleille kuluvan kauden aikana.

Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Jaa artikkeli