“Jos koko halli ei syty tämän kaverin energiasta, niin sitten ei syty kyllä mistään” - Siniverkkarimies luottaa team YouTuben voittoon TikTube-hyväntekeväisyysottelussa

Tiktokkaajien ja YouTubettajien välinen taisto nähdään tänäkin vuonna Hämeenlinnassa. TikTube II The Payback hyväntekeväisyysottelu järjestetään huhtikuun lopussa ja liput tapahtumaan myydään nyt.

Hyväntekeväisyysottelu järjestetään lauantaina 29.4. Hämeenlinnan Loimua Areenalla yhteistyössä salibandyjoukkue Steelersin kanssa. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle ja sen kaikki tuotot tullaan lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen. Viime vuonna turnausvoiton vei YouTube ja tapahtuma keräsi yhteensä yli 16 000 euroa lasten ja nuorten liikunnan hyväksi.

Hyväntekeväisyysotteluun kokoontuvat kamppailemaan kaikki TikTok- ja YouTube -vaikuttajien kirkkaimmat tähdet. Joukkueiden kapteeneina toimivat Räpfaija (TikTok) ja Siniverkkarimies (YouTube), jotka ovat kasanneet joukkueensa alan vaikuttajista. Siniverkkarimiehenä tunnettu Tero Heikkilä toimii hallitsevan mestarin eli YouTube-joukkueen kapteenina. Salibandy on tuttu laji jo ihan kotiseudunkin puolesta, sillä Jyväskylästä kotoisin oleva Tero tuntee lajin koulun liikuntatunneilta ja kaupungin harrastekattauksesta.

-Sieltähän on tullut maailman paras salibandypelaaja ja maailmanmestari Mika Kohonen sekä maailmanmestari Mikko Kohonen. Joten laji on kyllä tuttu.

TikTube-salibandyturnaus järjestettiin Hämeenlinnassa ensimmäistä kertaa viime vuonna. Ottelu oli tiukka ja päättyi lopulta teidän joukkue YouTube:n voittoon. Millainen ennakkoasetelma otteluun on tänä vuonna?

Asetelma on hyvä ja meillä on kasassa tosi kova joukkue. Nyt mukana on muun muassa Suomen toiseksi suosituimman jalkapallojoukkueen Aston Gillan pelaajista Joona Puhakka ja Jaakko Parkkali, ikinuori hiihtäjälupaus Mikko ”Peltsi” Peltola, taiturimaiset pelaajat Paqpa ja Mandimai sekä pohjakuntoa juuri tätä peliä varten rakentanut Olli Litmanen.

Joukkueen vahvuuksiksi hän listaa arvaamattomuuden sekä sen, että joukkue on kentällä parempi, kuin moni edes tietää. Keitä erityisesti kannattaa pitää teidän joukkueesta silmällä, Tero?

Andreas Tolosta. Hän ei ole hävinnyt yhtään matsia, missä on ollut mukana, jos puhutaan näistä sisällöntuottajien matseista. Paqpaa – veikkaan, että hänen pelinlukutaito tulee yllättämään monet. Ja Max Blomfeltiä. Viime vuonna tää kaveri koutsas jengin voittoon, mutta tänä vuonna Töölön Hunks päästetään irti pelihommissa. Jos koko halli ei syty tämän kaverin energiasta, niin sitten ei syty kyllä mistään.

Lipunmyynti

Lipunmyynti on nyt alkanut ja liput myy Tiketti. Lippuvaihtoehtoja on päivälipuista perhelippuihin. Ottelun kotisohvalle välittää suorana tuttuun tapaan SalibandyTV. SalibandyTV:seen pääset täältä.

Lisätiedot tapahtumasta:

Arto Hiltunen / Steelers

040 507 2826

hallitus@steelers-salibandy.fi

Jaa artikkeli