Joonas Pylsyn MM-kisat ohi, Peter Kotilainen liittyy Suomen joukkueeseen

Salibandyn MM-kisat ovat parhaillaan käynnissä Sveitsissä. Suomen joukkueeseen on jouduttu tekemään kesken kisojen pelaajavaihto.

Seurajoukkuetasolla sveitsiläistä Wiler-Ersigeniä edustavan Joonas Pylsyn MM-kisat ovat ohi. Pylsy, 32, oli sivussa kaksi ensimmäistä alkusarjan ottelua. Kolmanteen otteluun Pylsy oli nimetty kokoonpanoon, mutta hän joutui vetäytymään pois kesken alkulämmittelyn. Pylsy ei ole pelikuntoinen, joten hänen tilalle on kutsuttu korvaava pelaaja.

Pikahälytykselle Sveitsiin saapuu Peter Kotilainen. IFF on keskiviikkona puolilta päivin hyväksynyt pelaajavaihdon ja Kotilainen on mukana Suomen seuraavassa ottelussa.

Alun perin kymmenen varapelaajan listalle nimetty SPV-hyökkääjä Peter Kotilainen, 28, on pelannut 52 miesten maaottelua, joissa on syntynyt komeat 32 maalia ja 34 maalisyöttöä. Hän on edustanut Suomea vuosien 2016, 2018 ja 2020 MM-kisoissa voittaen kaksi maailmanmestaruutta ja yhden MM-hopean. Kotilainen nähdään joukkueessa tutulla pelinumerollaan 61.

Suomi voitti alkulohkossa Slovakian ja Norjan ja hävisi isäntämaa Sveitsille. Kahdella voitolla irtosi lohkon kakkossija. Suomen turnaus jatkuu perjantaina klo 19.00 puolivälieräottelulla, jossa vastaan asettuu Saksa.

MM-kisojen kirkkaimpien mitalien kohtalo ratkeaa Zurichin uudella Swiss Life Areenalla sunnuntaina 13. marraskuuta.

Jaa artikkeli