Jokerit SB hakee valmennuspäällikköä

Jokerit SB hakee salibandyosaajaa puolipäiväiseen valmennuspäällikön tehtävään keväästä tai kesästä 2018 alkaen.

Jokerit SB hakee monipuolista salibandyosaajaa puolipäiväiseen valmennuspäällikön tehtävään keväästä tai kesästä 2018 alkaen. Ensisijaisesti seura hakee valmennuspäällikköä vastaamaan Jokerit SB:n joukkueiden kehityksestä, valmentajakoulutuksesta, yleisistä joukkueiden tukitoimista sekä strategia 2022 -toteutuksesta.

Jokerit SB on voimakkaasti kehittyvä ja laadukkaaseen seuratoimintaan pyrkivä salibandyn erikoisseura. Seura on perustettu alkuvuodesta vuonna 2013, joten kuluva toimintakausi on seuran viides. Seuralla on yli 300 lisenssipelaajaa ja noin 350 aktiivijäsentä, joten se on tällä hetkellä Helsingin kolmanneksi suurin salibandyseura jäsenmäärältään mitattuna. Joukkueita SSBL:n sarjoissa kaudella 2017-2018 pelaa yhteensä kaksikymmentä.

Tehtävä voidaan räätälöidä hakijan mukaan, mutta tehtäviin kuuluu osaltaan myös aikuis- tai juniorijoukkueiden valmentaminen. Työtehtävä on aluksi määräaikainen kevääseen 2019 saakka, mutta se voidaan vakinaistaa sen jälkeen. Tehtävä alkaa yhteisesti sovittuna ajankohtana, kuitenkin viimeistään touko-kesäkuussa 2018. Paikka täytetään, kun sopiva henkilö löydetään.

Seura hakee hyvin ihmisten kanssa toimeentulevaa henkilöä, joka omaa hyvät suulliset sekä kirjalliset esitystaidot. Onnistuminen tehtävässä edellyttää vahvaa kokemusta kilpavalmennuksesta ja seuratoiminnasta yleisesti. Henkilöltä edellytetään lisäksi hyvää johtamis- ja organisointikykyä sekä yhteistyökykyä eri taustahenkilöiden kanssa.

Mikäli haluat olla kehittämässä Jokerit SB:n toimintaa ja tulevaisuuden johtavaa salibandyn erikoisseuraa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja korvaustoivomuksineen perjantaihin 23.03.2018 klo 16.00 mennessä sähköpostilla seuran toiminnanjohtajalle joni.toivola at jokeritsb.fi.

Lisätietoja saa seuran toiminnanjohtaja Joni Toivolalta sähköpostilla joni.toivola at jokeritsb.fi tai soittamalla 050-547 2578.

Katso lisää seuran toiminnasta internet-sivuiltamme osoitteesta: www.jokeritsb.fi.

jokerit2.jpg

Kuvat: Iiro Karesniemi

Jaa artikkeli