Johansson, Nordman ja Karjalainen ovat lokakuun pelaajat

Lokakuun pelaajat tulevat Classicista, EräViikingeistä ja Limingan Niittomiehistä.

Lokakuun pelaajiksi on valittu Classicin Sami Johansson, EräViikinkien Taru Nordman ja Divarissa LNM:n Aki Karjalainen.

Miesten Salibandyliigan maali- ja pistepörssiä suvereenisti johtava Classicin täsmäase Sami Johansson pelaa hurjaa kautta. Lokakuussa hänen saldokseen merkittiin viidessä ottelussa 13 maalia ja 5 syöttöpistettä Classicin murjoessa OLS:n 14-2, LASB:n 15-2, Happeen 8-4, Tiikerit 14-5 ja TPS:n 5-3. Näistä kahdessa hän kirjasi hattutempun, LASB-ottelussa maaleja syntyi neljä ja Tiikerit-ottelussa tehot 2+2. 

Kuin varmemmaksi vakuudeksi Johansson sivusi marraskuun ensimmäisessä ottelussaan Salibandyliigan yhden ottelun piste-ennätystä, kun hän latoi sunnuntaina 15–1-vierasvoitossa Steelersiä vastaan kahdeksan maalia ja syötti kaksi.

EräViikinkien keskushyökkääjä Taru Nordman merkkautti lokakuun saldoksi 8+7. Pistepörssin ykkössijaa pitävän Nordmanin kanuunailta osui 12.10. pelattuun SSRA-otteluun, jossa hän tehoili luvut 3+2.  Yhdeksäntoistavuotias Nordman on ikäluokkansa lahjakkaimpia pelaajia ja pelannut naisten Salibandyliigassa jo kaudesta 2014-15 lähtien seuroinaan M-Team ja nyttemmin EräViikingit.

Limingan Niittomiehet voitti lokakuussa kaikki viisi Divariotteluaan, kiitos viimeisenä lukkona torjuneen Aki Karjalaisen.  Runsaasti torjuntavastuuta saanut Karjalainen päästi taakseen lokakuussa 15 maalia eli vain kolme osumaa ottelua kohti, torjuntaprosentin ollessa yhdeksän ottelun jälkeen 80,7. Vasta 17-vuotias Karjalainen pelaa jo kolmatta kautta LNM:n ykköstorjujana.

Miesten ja naisten Salibandyliigojen kuukauden pelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Taru Nordman

Kuvat: Esa Takalo ja Jarmo Koskela

Jaa artikkeli