Jesse Kanerva KrP:n sankari rankkareissa – Tiikerit taipui lopulta 4-3

Salibandyliigan perjantain ainoa ottelu pelatitin Tikkurilassa, jossa Nokian KrP kaatoi Tiikerit 4-3.

Salibandyliigan kärkiryhmässä viilettävä Nokian KrP oli tänään tiukoilla sarjanousijan vieraana, kun se kykeni kukistamaan Tikkurilassa Tiikerit vasta rangaistuslaukauksilla 4-3. Voitollaan KrP nousi tasapisteisiin sarjakakkonen EräViikinkien kanssa.

Tiikerit karkasi heti alussa Juuso Salon ja Tomi Palinin maaleilla 2–0-johtoon, mutta toisella tauolla lukemat olivat jo 2-3 vieraille. Juuso Salon tasoitus seitsemän minuuttia ennen loppua kuitenkin siirsi ratkaisun ohi varsinaisen peliajan ja takasi Tiikereille pisteen. Rangaistuslaukauskisassa nokialaisille riittivät Joona Rantalan ja Mikko Laakson maalit, kun yksikään Tiikerien neljästä yrittäjästä ei saanut palloa ohi KrP:n maalia vartioineen Jesse Kanervan.

Lauantaina Salibandyliigassa pelataan viime kevään finalistien kohtaaminen TPS–Classic sekä ottelut Oilers–Happee, OLS–Welhot ja ÅIF–LASB.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää