Jere Oksanen vahvistaa Kooveeta kahdessa roolissa

Nokian KrP:stä siirtyvä Jere Oksanen vahvistaa Kooveeta sekä kentällä että juniorien valmennuspäällikkönä.

Miesten edustusjoukkueen rakentaminen uuteen kauteen etenee ja nyt Koovee saa riveihinsä kokemusta, kun Jere Oksanen liittyy joukkueen vahvuuteen Nokian KrP:n riveistä. Oksanen ottaa myös vastuulleen Kooveen nuorimpien joukkueiden valmennuspäällikön tehtävät ja on näin mukana myös Kooveen päivittäisessä toiminnassa.

Koovee julkaisi jonkin aikaa sitten U19-maajoukkuepelaajien kiinnityksen tulevalle kaudelle. Näistä pelaajista Oskari Sillanpää ja Aapo Mäkelä ovat omia kasvatteja ja Klavs Jansons Latvian maajoukkueesta. Näiden nuorten pelaajien lisäksi Jere Oksanen liittyy joukkueeseen ja tuo tarvittavaa kokemusta ja rutiinia tulevalle Divari-kaudelle.

Päävalmentaja Arto Riihimäki on luonnollisesti tyytyväinen värväykseen. ”Jeren saaminen joukkueeseen on iso asia. Saadaan johtajuutta, taitoa ja hyvän arvomaailman omaava joukkuepelaaja, jolla on hyvät edellytykset pelata meidän pelitavan mukaista peliä.”

Kolme edellistä kautta Nokian KrP:ssä pelannut helsinkiläislähtöinen mies on pelannut Salibandyliigaa myös AC HaKin, Tapanilan Erän ja SSV:n riveissä yhteensä kymmenen kautta. Tehopisteiden valossa parhaalla kaudellaan 2017-18 mies nakutteli Nokian KrP:ssä 19 runkosarjan otteluun tehot 21+16=37 ja juhli myös kauden päätteeksi SM-pronssia. Leftin puolelta tuhojaan tekevä laitahyökkääjä on pelannut Salibandyliigan runkosarjaa yhteensä 222 ottelua tehoin 118+87=205. Liigan pudotuspelejä mieheltä löytyy 46 tehoin 23+13=36.

JereOksanen_Koovee.jpegJere Oksanen lähtee kauteen selkein tavoittein: ”Minulle tärkeää on kehittyä edelleen pelaajana ja tuoda omaa kokemusta ja maalintekovoimaa joukkueeseen. Kooveella on selkeä tavoite nousta takaisin Salibandyliigaan ja omalta osaltani pyrin vaikuttamaan siihen, että nousu tapahtuu mahdollisimman nopeasti.”

Tulevan kauden sarjatasokaan ei ole kokeneelle pelimiehelle vieras. Ensimmäiset pääsarjaottelunsa Oksanen pelasi 16-vuotiaana Divarissa, josta kokemusta löytyy yhteensä 37 ottelun verran ja tehopisteitä näissä otteluissa on syntynyt 11+15=26. Paljon nähneelle ja kokeneelle Oksaselle myös miesten maajoukkue on tullut tutuksi kahdeksan ottelun verran. Niissä on syntynyt mainiot tehot 10+9=19.

Kooveen salibandyjaoston puheenjohtaja Jaakko Aho: ”Jere on erittäin hieno lisä joukkueeseen mutta erittäin tärkeä on myös valmennuspäällikön rooli, johon Jere tuo oman osaamisensa. Junioreissa on seuratoiminnan ydin ja siihen Jere osaa tuoda omaa näkemystään ja on erittäin hieno esikuva omaa pelaamistaan aloitteleville junioreille.”

Kooveen tiedotteesta
Kuvat: Esa Takalo ja Koovee

Jaa artikkeli