Jere Oksanen ratkaisi jatkoajalla viidessä sekunnissa - alivoimalla

Jere Oksasen alivoimamaali ajassa 60.05 ratkaisi Nokian KrP:lle ensimmäisen välierävoiton Happeesta.

Nokian KrP:n ja Happeen ensimmäinen kohtaaminen Salibandyliigan välierissä sai dramaattisen jatkoaikaratkaisun, kun Jere Oksanen ohjasi ilmasta nokialaisille 8–7-voiton vain viiden sekunnin jälkeen. Happee oli noussut viimeisellä viisiminuuttisella neljän maalin tappioasemasta tasoihin.

Kun Joni Henttonen laukoi Nokian 7–3-johtoon seitsemän minuuttia ennen loppua, kaikki näytti jo selvältä. Sitten iskivät kuitenkin puolen minuutin välein Happeen Jonne Junkkarinen ja Jami Manninen, ja vieraiden pelatessa ilman maalivahtia Junkkarinen nosti Happeen jo maalin päähän. Kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa Nokian Joni Henttoselle vihellettiin viiden minuutin jäähy, ja Veli-Matti Hynynen iski pelin tasoihin.

Kotijoukkueen jäähyn jatkuessa kolme minuuttia jatkoajan puolelle kaikki näytti pedatun Happeen voitolle, mutta mitä vielä. Matti Koskela suuppasi omasta päästä pitkän kaaripallon, ja Happeen maalille ampaissut Jere Oksanen ohjasi pallon ilmasta verkkoon pysäyttäen pelikellon aikaan 60.05.

Esa Takalon ottelukuviin

Katso ratkaisu tästä:

Välierät jatkuvat torstaina Espoossa ottelulla Westend Indians – Classic. Happeen ja Nokian KrP:n toinen kohtaaminen on vuorossa perjantaina Jyväskylässä.

Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli