Jarno Nikulainen vahvistamaan MAAJOUKKUETIE FBA -toimintaa sekä Salibandyliiton valmentajakoulutusta

Eerikkilä ja Salibandyliitto ovat palkanneet yhdessä Jarno Nikulaisen päätoimiseksi työntekijäksi.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin ja Salibandyliiton strateginen kumppanuus vahvistuu edelleen. Eerikkilä ja Salibandyliitto ovat palkanneet yhdessä Jarno Nikulaisen päätoimiseksi työntekijäksi.

Jarnon päätehtävä on toimia FBA-valmentajana ja -kouluttajana sekä yläkoululeiritoiminnan vastaavana Eerikkilässä. Keskeiset Salibandyliiton työtehtävät ovat alemman tason valmentajakoulutuksen kouluttajana toimiminen sekä koulutusmateriaalien tuottaminen.

Koulutukseltaan Jarno on liikunnanohjaaja, ja hän on suorittanut Valmentajan ammattitutkinnon Eerikkilässä. Jarno siirtyy Eerikkilän ja Salibandyliiton palvelukseen Salibandyseura Welhot ry:sta, jossa hän toimi ikäluokkavastaavana.

– Jarno Nikulainen on toiminut kaksi vuotta U16-poikien tiimissä sekä merkittävässä roolissa Welhojen toiminnassa, kun Welhot oli yhteistyöseurana. Jarno on osoittanut toimissaan niin kykyä ja osaamista sekä halua jatkuvasti kehittää itseään pelin ymmärtäjänä. Hän on tiimipelaaja ja kykenee toimimaan erilaisten ihmisten kanssa, Salibandyliiton huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala kommentoi.

Jaa artikkeli