Jarkko Nieminen pelaamaan salibandya Tampereen Classiciin !

Suomen kaikkien aikojen menestynein tennistähti Jarkko Nieminen jatkaa uraa huippu-urheilijana ja vaihtaa samalla lajia. Kaudella 2016-17 Nieminen, 35, pelaa Salibandyliigaa Tampereen Classicin riveissä numerolla 13, joka oli Jarkon uran korkein ATP-ranking.

Salibandy on tuttu laji Niemiselle. Hän urheili nuorena monipuolisesti ja salibandy oli tenniksen jälkeen rakkain laji hänelle.

– Pidän haasteista ja itseni likoon laittamisesta. Kun Classic otti yhteyttä ja tarjosi minulle mahdollisuuden toteuttaa näitä asioita mahtavan lajin parissa, tartuin oitis tilaisuuteen, Jarkko toteaa innostuneena.

– Huippusalibandyn ohella arvostan Classicin tapaa toimia: family-meininkiä, tapahtumien festivaalitunnelmaa sekä seuran halua tehdä hyvää urheilun ulkopuolellakin, Jarkko jatkaa.

Pasi Peltola, Tampereen Classicin toiminnanjohtaja toivottaa Jarkon lämpimästi tervetulleeksi ”familyyn”.

Jarkko Nieminen– Tampereella on tehty kovasti töitä salibandyn eteen. Jarkko Nieminen on täydellinen jatkumo tälle työlle. Tietyssä mielessä ympyrä myös sulkeutuu. Tampereen Classic sai alkunsa tennistähti Veli Paloheimon polttareissa, Peltola kertoo.

Classicin valmentaja Petteri Nykky uskoo, että Jarkko Nieminen tuo omalla persoonallaan ja panoksellaan paljon positiivisia asioita joukkueelle, seuralle ja koko lajille.

– Jarkko tunnetaan kovana harjoittelijana. Hän tulee varmasti omalla esimerkillään tuomaan uutta virtaa harjoitteluun ja etenkin mentaalille puolelle, Nykky toteaa.

– En oleta tai pidä itsestäänselvyytenä pärjääväni liigan vauhdissa mukana, mutta en myöskään aseta itselleni mitään rajoja. Ainoa asia minkä voin taata on, että annan kaikkeni joukkueen eteen. Yritän olla parempi joka päivä ja vedän täysillä, Nieminen lupaa.
 
Teksti: Classicin tiedote.
Kuvat: Classic.

Jaa artikkeli