Jari Oksanen salibandymaajoukkueen joukkueenjohtajaksi

Salibandyliiton valmennuspäällikkö Jari Oksanen ottaa kontolleen miesten maajoukkueen joukkueenjohtajan tehtävät Juha Jäntin keskittyessä valmennukseen.

Prahan joulukuun MM-turnaukseen valmistautuvan miesten salibandymaajoukkueen taustat vahvistuvat lisää, kun Jari Oksanen aloittaa joukkueenjohtajana. Tähän saakka joukkueenjohtajan tehtäviä hoitanut Juha Jäntti keskittyy valmentajan tehtävään.

Jari Oksanen työskentelee Salibandyliiton valmennuspäällikkönä.

Miesten maajoukkueen taustaryhmä on nyt valmis, ja päävalmentaja Petteri Nykyn tiimiin kuuluvat valmentajat Samu Kuitunen ja Juha Jäntti, maalivahtivalmentaja Henri Toivoniemi, joukkueenjohtaja Jari Oksanen, fysioterapeutti Aleksi Öhman ja hieroja / huoltaja Ari Haapalainen.

Miesten maajoukkue pelaa seuraavat ottelunsa Tshekin Pardubicessa, jossa vastaan asettuvat 31.8. Tshekki ja 1.9. Sveitsi. Sen jälkeen ohjelmassa on ennen MM-kisoja vielä EuroFloorball Tour -turnaus Uppsalassa 19. – 21. lokakuuta sekä viimeistelyleiri.

Suomi puolustaa joulukuussa Prahassa maailmanmestaruutta lyötyään Riian MM-finaalissa joulukuussa 2016 Ruotsin rangaistuslaukauskisassa. Kahden vuoden päästä ovat vuorossa MM2020-kisat Suomessa.

Jaa artikkeli