Jari Isometsä valmentajaksi naisten Salibandyliigaan

SB-Pro on pestannut fysiikkavalmentajakseen hiihtolegenda Jari Isometsän.

SB-Pro saa naisten Salibandyliigaan kovan nimen valmennustiimiinsä, kun hiihtolegenda Jari Isometsä ryhtyy joukkueen fysiikkavalmentajaksi.

– Perheemme on elänyt salibandyarkea jo varmaan kymmenkunta vuotta ja aika paljon tullut lajia seurattua, kertoo Jari Isometsä, jonka Aada-tytär pelaa SB-Pron liigajoukkueessa.
– Tämä fysiikkapuolen valmentaminen alkoi sitten kiinnostaa, ja kun [joukkueen päävalmentaja] Aki Vilanderin kanssa asioista juteltiin, tässä nyt ollaan.

– Omasta huippu-urheilu-urastani on totta kai hyötyä kun tietää, miten urheilija elää ja harjoittelee, jo aktiiviurallaankin hiihtäjiä valmentanut Jari Isometsä avaa.
– Miten urheilijan ruokailut, nukkumiset, palautumiset, koko kokonaisvaltainen paketti ja miten urheilija elää aamusta iltaan, on sitä, mitä haluan joukkueelle tuoda. Nyt tuon varmasti fysiikkapuolelle paljon uutta ajattelua ja uskon, että pystyn sillä tavoin motivoimaan kokeneempia pelaajia.

Jari Isometsän oli tarkoitus aloittaa mestarijoukkueen valmentaminen toukokuun alussa, mutta koronakriisi pisti aikataulut uusiksi.
– Nyt on jo täysi höyry päällä. Jäi tekemättä alkutestaus eli lihaskuntotestit ketteryystestit, nopeustestit ja kestävyystestit joten pikkuisen mutu-tuntumalla piti lähteä liikkeelle, mutta sellainen tunne on, että aika hyvin on lähtenyt, Isometsä arvioi.

SB-Pron tiedotteesta
Kuvat: Ville Vuorinen ja SB-Pro

isometsa_sb-Pro.jpg

Jaa artikkeli