Jari Hankkio paljastaa maalin tekemisen salat - Liigakiertue vieraili SPV:n luona Seinäjoella

Salibandyliiton liigakiertue vieraili SPV:n luona Seinäjoella.

Salibandyliiton liigakiertue on vieraillut miesten liigaseuroissa. Kiertue alkoi lokakuussa Oilersin luona Espoossa ja viimeinen vierailu toteutettiin joulun välipäivinä 29.12. SPV:n luona Seinäjoella. SPV järjesti salibandyn juhlaviikonlopun seuran 25-vuotis syntymäpäivän kunniaksi. Lauantaina SPV kohtasi TPS:n ja sunnuntaina Oilersin. 

 SPV:n otteluvastaava Tuulikki Kangasluoma kuvaa salibandyseuraa isoksi punaiseksi perheeksi. Hänen mukaansa SPV:n yksi kantava voimavara on yhteisöllisyys ja yhteen hiileen puhaltaminen. Ennen peliä haastateltiin myös Konsta Haukkalaa. Konsta on pelannut koko uransa SPV:ssä ja nostaa myös esille seuran yheisöllisyyden ja seurassa vallitsevan hyvän työmoraalin.  

Junioripelaaja Eeli Toivonen kannustaa Jari Hankkiota, koska Jari tekee niin paljon maaleja. Fanikatsomon puolelta löytynyt Elina nostaa lempipelaajakseen Mikko Kohosen, korostaen, että koko joukkue on kuitenkin hyvä! Yhteistyökumppanit ovat salibandyseuroille tärkeässä roolissa. SPV:n pitkäaikainen kumppani Bayerncar on ollut seuran matkassa jo liiganoususta asti. Joni Nelimarkka Bayerncarilta käy katsomassa ahkerasti joukkueen pelejä ja kertoo yhteistyön salibandyseuran kanssa hienoksi. 

SPV hävisi TPS:lle jatkoajalla lukemin 7-8. Salibandyliigan pistepörssin ykköstykki Jari Hankkio vastaa seuraajien lähettämiin kysymyksiin. Hankkiolta kysytään mm. milloin hän on aloittanut lajin, miten laukauksen saa lähtemään niin hyvin ja söikö hän kinkkua jouluna.

Maailmanmestari Eero Kosonen vastaa myös seuraajien kysymyksiin. Kun Kososelta kysytään siitä, että miten hän on niin hyvä maalivahti, kuuluu vastaukseksi: ”No jaah!” Eero uskoo, ettei ole saavuttanut vielä parasta potentiaaliaan, joten hommien tekeminen jatkuu edelleen täydellä teholla.  

Lue Lisää:

Peliveljet järjestää välipäivinä isot 25-vuotiskekkerit – Seinäjoki Areena täyttyy välipäivinä vanhoista pelaajista, maailmanmestareista ja juhlahumusta

Kolmoskentällisen tehomies Sieppi valmiina SPV:n juhlapeleihin

SPV ja TPS hemmottelivat Seinäjoki Areenan 1818-päistä yleisöä koko rahan edestä

Flickr-kuvakansio



Jaa artikkeli