Janne Kainulainen jatkaa Welhojen päävalmentajana

Janne Kainulainen jatkaa SB Welhojen peräsimessä 1+1 vuoden sopimuksella.

Salibandyseura Welhot ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja, seuratyöntekijä Janne Kainulainen ovat solmineet 1+1 -vuotisen jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää Kainulaisen seurassa vuoden 2019 huhtikuuhun, minkä lisäksi sopimus sisältää option lisävuodesta.

Janne Kainulainen saapui seuraan toukokuussa 2016 sveitsiläisestä Ad Astra Sarnenista, jossa hän toimi valmennuspäällikkönä sekä juniorivalmentajana. Ensimmäisellä päävalmentajakaudellaan Kainulainen johdatti miesten edustusjoukkueen Divarin mestaruuteen, joka oikeutti myös sarjapaikkaan Salibandyliigassa kuluvaksi kaudeksi. Seurahistorian ensimmäinen kausi miesten Salibandyliigassa on ollut kauttaaltaan positiivinen.

Seura on ollut tyytyväinen Kainulaisen panokseen, niin päävalmentajan kuin seuratyöntekijän rooleissa.
”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Jannen panokseen kuluneen 1½ vuoden aikana. Ei pelkästään edustusjoukkueen kilpaurheilullisiin tuloksiin peilaten, vaan myös siksi, että Janne on kyennyt tuomaan omalla tietotaidollaan ja persoonallaan positiivista virettä, niin miesten edustusjoukkueen kuin koko seuran päivittäiseen toimintaan ja tekemiseen. Jannen jatkosopimuksen myötä pystymme jatkamaan edustusjoukkueen prosessia pitkäjänteisesti kohti niitä tavoitteita, joita olemme seuraavaksi asettaneet”, seuran toiminnanjohtaja Panu Lappi taustoittaa.

Myös Kuopioon hyvin kotiutunut Kainulainen on tyytyväinen jatkosopimukseen.
”Olen erittäin kiitollinen mahdollisuudesta jatkaa jatkuvasti eteenpäin pyrkivässä seurassa. Luonteeltani olen sellainen ihminen, joka haluaa oppia koko ajan uutta ja kehittyä niin valmentajana kuin ihmisenä, ja Welhoissa oppii joka päivä jotain uutta huikeiden ihmisten ympäröimänä. Hyvillä mielin lähdetään jatkamaan hyvin alkanutta matkaa.”

Welhojen kausi Salibandyliigassa jatkuu tulevana viikonloppuna kahdella kotiottelulla: la 13.1. klo 16:00 vieraaksi saapuu OLS ja sunnuntaina 14.1. klo 18:30 EräViikingit.

Welhojen tiedotteesta
Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli