JACK & JONES puvustaa maajoukkueen kotikisoissa

Miesten salibandymaajoukkueen pelaajat ovat saapuneet tyylikkäinä otteluihin Helsingin MM-kisoissa. Pelaajat ja joukkueet taustat on puvustanut JACK & JONES.

Suomen salibandymaajoukkue esiintyy kotikisoissa tummansininissä puvuissa. Tyyli saa siunauksen myös Suomen konkaripakki Juha Kivilehdolta, jonka joukkuekaverit ovat useaan otteeseen nimenneet joukkueen parhaaksi pukeutujaksi.

– Puvut on tehty hyvällä maulla, ovat istuvat ja laadukkaat. Nämä yllättivät positiivisesti. Näkee myös jätkistä, että mielellään myös pitävät näitä ja todella usein. Vähän joutuu joukkueenjohto jopa välillä toppuuttelemaan, ettei ihan kaikkiin tapahtumiin kisoissa mennä puvuissa, vaan välillä myös rennommissa, Kivilehto, 39, kommentoi.

JACK & JONES perustettiin Tanskassa vuonna 1990. Vähitellen se on laajenut ja nykyään merkin myymälöitä on jo yli 800. Farkut ja farkut ovat JACK & JONES -brändin ydinliiketoimintaa, mutta tuotevalikoimaan kuuluvat myös räätälöinti, urheiluvaatteet, jalkineet ja asusteet.

– JACK & JONES innostui heti mahdollisuudesta puvustaa Suomen salibandymaajoukkuetta. Toimitimme joukkueelle JACK & JONESin laadukkaat puvut, kauluspaidat ja asusteet. Puvuissa maajoukkue edustaa tyylikkäänä myös kaukalon ulkopuolella, vaatemerkin PR vastaava Iida Pienimäki kommentoi.

Kuvat: Juha Leskinen

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6873881872271773697

Jaa artikkeli