Jäähalliderby huipentaa Espoon salibandysyksyn

Espoon salibandysyksy huipentuu lauantaina Metro Areenalla, kun Westend Indians kohtaa 25-vuotisjuhlaottelussaan Oilersin.

Westend Indians eli tuttavallisemmin Heimo juhlii 25-vuotista taivaltaan kohtaamalla rakkaan vihollisensa Esport Oilersin Espoon Metro Areenalla järjestettävässä jäähalliderbyssä lauantaina 16.12.

Viime kaudella voitot menivät joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa tasan – miten käy tällä kertaa?

– Derby kirkkaissa valoissa on meidän syyskauden Superfinaalimme, nostaa juhlavieras Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen.
– Valmistaudumme otteluun niin hyvin kuin osaamme – kiveäkään ei jätetä kääntämättä. Indians on erittäin yhtenäinen ja taitava ryhmä. Laurikainen [Indiansin päävalmentaja] tiimeineen on tehnyt erinomaista työtä ja skalpeerannut Salibandyliigan kärkijoukkueita vakuuttavilla otteilla. Täydet pinnat vieraissa Näädiltä, Speveltä ja Hirviteatterista ovat melkoinen myrskyvaroitus.

HUOM! Salibandyliigan päätapahtumaa edeltää A-poikien SM-sarjan derby, jossa Westend Indians ja Esport Oilers taistelevat A-poikien herruudesta klo 15.00 alkaen. Liigaottelun lipulla pääsee myös A-poikien otteluun.

Kaikki liput ennakkoon 10€, ovelta ostettaessa 15€.

Liput ennakkoon täältä.

Lue aiheesta:

Länsiväylä: Indians juhlii 25 vuottaan derbyillä – voitoista taistellaan viimeiseen asti
Pääkallo.fi: Espoon derby mitellään jälleen jäähallissa – Indians juhlistaa 25-vuotista taivaltaan

Kuvia viime vuoden Espoon jäähalliderbystä

Näin miettein Indiansin kapteeni Valtteri Kainulainen:

espoonderby_bussi.jpg

Jaa artikkeli