Inka Lampinen seuraa Tiltu Siltasta ja Silja Eskelistä Malmöön

Inka Lampinen on jo kolmas Malmö FBC:n ensi kauden vahvistus Suomesta.

Tiltu Siltanen ja Silja Eskelinen eivät jääneet Malmö FBC:n ainoiksi hankinnoiksi Suomesta, kun myös maajoukkuepuolustaja Inka Lampinen liittyy joukkoon. Lampinen siirtyy Ruotsin liigaan Porvoon Salibandyseurasta.

– Olemme seuranneet Inkaa vuoden 2019 maajoukkuetapahtumissa ja näimme fyysisen ja päättäväiseen syöttöpeliin kykenevän puolustajan, Malmön päävalmentaja Mikael Jeppson ihastelee seuran sivuilla.
– Bonuksena tietysti vielä, että hän on noussut seurassaan esiin myös pisteiden tekijänä. Saamme ryhmään vielä lisää kokemusta ja johtajuutta.

Malmö FBC:n sivuille

Pääsarjauransa 2007 aloittanut Inka Lampinen on pelannut NST:ssä ja vuodesta 2017 alkaen PSS:ssä yhteensä 232 runkosarjapeliä tehoilla 39+84=123. Pudotuspelien vastaavat lukemat ovat 82, 9+21=30. Palkintokaapissa on NST:n kevään 2016 Superfinaalissa juhliman mestaruuden lisäksi kaksi SM-hopeaa ja viisi pronssia.

Joulukuussa Neuchatelin MM-turnauksessa Suomea edustanut Inka Lampinen on pelannut yhteensä 21 naisten maaottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Kuva: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli