Ilmoittautuminen syksyn 2020 valmentajakoulutuksiin on käynnissä

Ilmoittautuminen tulevan syksyn SBV2- ja SBV1-koulutuksiin on jo käynnissä.

Ilmoittautuminen tulevan syksyn SBV2- ja SBV1-koulutuksiin on jo käynnissä.

Tason 2 salibandyvalmentajakoulutus (SBV2) on suunnattu nuoruus- ja valintavaiheen, erityisesti D1–B-junioreiden, valmentajille.

SBV2-koulutus edistää yksilön ja joukkueen kokonaisvaltaista kehittämistä, joka mahdollistaa huipulle tähtäävän urheilijanpolun. Innostus kasvaa intohimoksi, monipuolisista liikuntataidoista jalostuvat vahvat lajitaidot, hyvä harjoitettavuus tarkentuu systemaattiseksi harjoitteluksi, ja urheilullisesta elämäntavasta syntyy terve urheilija.

SBV2-koulutusprosessi muodostuu lähiopetuksesta, verkko-opetuksesta (verkkomoduulit) sekä käytännön valmennustyöstä, joka on johdettu SBV2-koulutuksen osaamistavoitteista. SBV2-koulutusprosessi on yhden kauden mittainen kestäen syyskuusta huhtikuuhun. Oppiminen ja valmentajana kehittyminen linkittyvät vahvasti tulevan kauden 2020-21 käytännön valmennukseen kouluttautujan oman toimintaympäristön ja joukkueen kautta.

Lue lisää SBV2-koulutuksista

Seuraavat SBV2 -koulutukset käynnistyvät syyskuussa 2020 Eerikkilässä, Oulussa ja Seinäjoella. Haku koulutuksiin päättyy 16.8.2020.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

SBV1 -valmentajakoulutus

SBV1 valmentajakoulutukset on uudistettu syksylle 2019. Uudet koulutukset tulevat koostumaan kolmesta lähijaksosta ja verkko-opiskelusta sekä dokumentoidusta oppimistehtävistä ja käytännön valmennustyöstä.
SBV1 -koulutuksen sisällöt on suunniteltu lapsuusvaiheen, erityisesti G–D2-junioreiden valmentajille.

Lue lisää SBV1-koulutuksista

Syksyn 2020 koulutuskalenteri ja ilmoittautumiset tästä.

Kuvat: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli