Ilja Pantzar on LASB:n uusi päävalmentaja

Ilja Pantzar seuraa Teemu Varista LASB:n päävalmentajana 1+1 vuoden sopimuksella.

Salibandyliigan LASB on pestannut päävalmentajakseen Ilja Pantzarin. Kolme edellistä kautta Kooveeta luotsanneen ja U16-poikamaajoukkueen valmennustiimiin kuuluvan Pantzarin sopimus on 1+1 vuoden mittainen.

Valmentaja Janne Eerola sekä fysiikkavalmentaja Jaakko Kivelä jatkavat tehtävissään. Tähänastinen päävalmentaja Teemu Varis siirtyy seurassa muihin tehtäviin, mutta jatkaa pienemmässä roolissa myös liigajoukkueen taustoilla.

– Tiesimme vuoden vaihteessa, että kaksi edellistä kautta liigajoukkuetta valmentanut Teemu Varis ei käytä sopimuksensa optiovuotta, LASB:n taustavaikuttaja Mika Virtanen kertoo seuran sivuilla.
– Varis istutti seuraan pallollisen pelitavan ja tälle lähdimme hakemaan alkuvuodesta jatkumoa. Meillä oli keskusteluissa muutama vaihtoehto, joista lopulta Ilja tehtävään valikoitui. Olemme tähän kiinnitykseen erittäin tyytyväisiä.

– Olen todella innoissani tästä uudesta haasteesta, Ilja Pantzar itse lausuu.
– LASBin puolelta asiat on hoidettu minun suuntaani todella hyvin ja syntyi tunne, että minut todella halutaan tänne. Olen seuravalmentajaurallani edustanut vain kahta tamperelaisseuraa (Gunners ja Koovee). Nyt halusin selkeästi jotain uutta, jotta pystyn ottamaan seuraavat kehitysaskeleet valmentajana. Seurassa on selkeä ajatus viedä edustusjoukkuetta sekä tekemisen, että menestymisen suhteen seuraavalle tasolle. Itselleni on todella motivoivaa olla auttamassa pelaajia ja joukkuetta kohti noita tavoitteita. Teemu tiimeineen on tehnyt kaksi edellistä kautta laadukasta työtä, joten siitä on hyvä lähteä viemään tätä tarinaa eteenpäin.

Lue lisää LASB:n sivuilta

Kuva: LASB

Jaa artikkeli