Huippuvahti eläkkeeltä liigakakkosen avuksi

Liigakaukalot liki kaksi vuotta sitten jättänyt Laura Loisa palaa EräViikinkien kokoonpanoon loukkaantuneen Milla Jaatisen paikkaajaksi.

Naisten Salibandyliigassa toisena oleva EräViikingit EräViikingit on solminut loppukauden kattavan sopimuksen maalivahti Laura Loisan kanssa. Kentät keväällä 2018 jättänyt Loisa korvaa harjoituksissa loukkaantunutta Milla Jaatista, jonka kausi on valitettavasti paketissa.

Laura Loisa, 28, on voittanut liigassa kaksi Suomen mestaruutta, kolme hopeaa ja kaksi pronssia ja kuulunut myös naisten maajoukkueen vakiokasvoihin. Tätä ennen viimeinen liigaottelu oli kevään 2018 pronssiottelu, jossa hän torjui EräViikingit mitalille.

– Pelaaminen tuli ajankohtaiseksi kun Milla Jaatinen harmillisesti loukkaantui ja EräViikinkien suunnalta sitten kyseltiin, lähdenkö loppukaudeksi mukaan, Laura Loisa kertoo EräViikinkien sivuilla.
– Innolla tartuin kiinni projektiin. Ensifiilis on, että jengillä on tässä hyvä juttu meneillään. Toivottavasti joukkueella pelit jatkuvat pitkälle kevääseen. Itsellä aika tuon pronssipelin jälkeen on kulunut pitkälti opintojen ja töiden parissa. Välillä on tullut toki hallillakin käytyä, niin pelailemassa kuin matseja katsomassa.

– Onneksemme löysimme erittäin hyvän apurin Juulia Katajalle, kun ”Lare” saatiin mukaan, EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo sanoo.
– Hän on ollut mukana aloittamassa tätä meidän tarinaa ja toimintakulttuuria. Aika nopeasti pääsimme asioissa eteenpäin. Hienoa, että saatiin kokenut ja laadukas maalivahti mukaan loppukaudeksi. Tietenkin, nyt on Juulialla hyvä mahdollisuus laittaa ”hanskat kuumaksi”. Hän on pelannut viime pelit erittäin vakuuttavasti ja menohalut on kovat. Uskon, että loppukaudeksi saamme jalkeille huikean veskarikaksikon.

EräViikinkien sivuille

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli