Huippusalibandy valtaa Ideaparkin - lauantaina luvassa salibandyn superpäivä

Classicin naiset ja miehet pelaavat kotiottelunsa Lempäälän Ideaparkissa perjantaina ja lauantaina.

Ideaparkin salibandyviikonloppu käynnistyy jo perjantaina, kun Classicin naisten joukkueen ja KooVeen välinen ottelu käynnistyy klo 18.30 Ideapark Sportissa. Otteluun on vapaa pääsy.  

Salibandyhulinat jatkuvat heti lauantaina, kun klo 10 alkaen Ideaparkin Keskusaukiolla on mahdollisuus pelata Rinki-pelejä. Sata ensimmäistä Rinki-pelaajaa lsaavat itselleen ilmaisen pääsylipun Särkänniemi Zonesiin. Mukaan peleihin on mahdollisuus haastaa Classicin naisten joukkueen pelaajia Lisäksi lauantaina klo 11.00-12.15 paikalla on Jussi Piha Classicin miesten joukkueesta mukana pelaamassa.

Katso miten Rinki-pelit sujuivat Aaro Heliniltä ja Joona Rantalalta:

Rinki-pelien lisäksi Keskusaukiolta löytyy  MM2020-lipunmyynti- ja fanituotemyyntipiste, kaukalo jossa voi pelata vapaasti päivän aikana sekä MM2020-kisakumppanien toiminnallisia pisteitä. Mukana kisakumppaneista tapahtumassa ovat Caruna, Grohe, Pohjola sekä Stadium. Tapahtumakävijöillä on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa palkintona on kaksi kahden hengen lippupakettia MM2020 Suomen alkusarjan pelipäivään ensi vuoden MM-kisoihin.  

Ideaparkin salibandypäivä huipentuu lauantaina klo 16.00 alkavaan miesten liigaotteluun Classic – Nokian KrP. Otteluun on vapaa sisäänpääsy. 

Lisätietoja tapahtumasta
MM2020-kisasivut

Tervetuloa mukaan!

Jaa artikkeli