Huippu-urheilupäivä 16.5. lähestyy – ilmoittaudu mukaan

Jo perinteeksi muodostunut salibandyn Huippu-urheilupäivä järjestetään tänäkin vuonna poikkeustilanteesta huolimatta.

Lauantaina 16.5. klo 10-17 järjestettävän maksuttoman tilaisuuden toteutustapana on webinaari.

Ilmoittautuminen Huippu-urheilupäivään on avattu Suomisportissa. Paikkoja on 150:lle.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään perjantaina illalla sähköpostiin linkki, jolla pääsee Zoom-palaveriin.

– Huippu-urheilupäivä on ensisijaisesti suunnattu lajimme huippuvalmentajille, jotka toimivat sarjoissa, joissa pelien tulospaine väistämättömästi ohjaa valmennusprosesseja. Haluamme antaa heille työkaluja ja ajateltavaa myös yksilön kehittämisen näkökulmasta. Ensisijaisesta kohderyhmästä huolimatta, uskon kaikkien lajin parissa toimivien ihmisten saavan toimintaansa jotain uutta kuuntelemalla meidän loistavia esiintyjiä, Salibandyliiton huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala kommentoi.

Webinaarissa esiintyy kolme huippuosaajaa, jotka avaavat omia näkemyksiään valmentamisesta. Päivän avaa kaikkien tuntema jääkiekkovalmentaja Erkka Westerlund, jonka tytär Daniela siirtyi hiljattain EräViikingeistä Ruotsin pääsarjaan. Westerlund käsittelee valmennuskulttuurin muuttumista ja sen vaikutuksia valmentamiseen.

Päivää jatkaa Olympiakomitean joukkuepeliryhmän vetäjä Lauri Hakala, joka on tehnyt lentopallossa pitkän päivätyön niin pelaajana kuin valmentajana ulkomailla. Hakala puhuu määrätietoisesta harjoittelusta sekä harjoittelun intensiteetistä.

Webinaaripäivän päättää nouseva jääkiekkovalmentaja Maso Lehtonen, joka luotsasi kaudella 2018-2019 Imatran Ketterän Mestiksen mestariksi. Lehtonen puhuu pelaajan kehittämisestä Mestiksessä, jossa resursseja ei ole tuhlattavaksi ja silti pitää toimia ammattimaisesti.

Lue myös: Webinaari: Salibandyn Huippu-urheilupäivä 16.5. – pääpuhujana Erkka Westerlund

Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli