Hopea-TPS julkaisi tärkeitä jatkosopimuksia

Ykköskentän avainpelaajat Eero Jalo ja Olli Kinnunen viihdyttävät jatkossakin Kupittaan palloiluhallin täysiä katsomoita.

Salibandyliigan hopeajoukkue TPS pääsi julkaisemaan kaksi isoa sopimusta paljastaessaan eilen Eero Jalon ja Olli Kinnusen kaksivuotiset jatkot. Jalo on seuran oma kasvatti ja Kinnunen siirtynyt kaksi vuotta sitten OLS:sta.

– Eki (Jalo) murtautui viime kaudella liigan kärkipelaajien joukkoon. Hän on todella taitava hyökkäyssuuntaan ja puolustuspeli parani kauden mittaan. Eki pystyy pelaamaan myös laadukkaasti alivoimaa. Paljon ulosmitattavaa potentiaalia. Kunhan pystyy ottamaan seuraavan stepin urheilijan elämässä, niin tulevaisuudessa maajoukkuemiehiä, turkulaisten päävalmentajana aloittava Janne Kainulainen avaa.
– Olli puolestaan on monipuolinen keskushyökkääjä. Hän osoitti viime kaudella pystyvänsä kantamaan vastuuta kärkiketjuissa. Urheilijana Olli on tunnollinen ja tämän ansiosta hän pystyy tulevaisuudessa ottamaan entistä isomman ratkaisijan roolin joukkueessa.

TPS:n edelliset sopimusjulkistukset olivat vielä nuoremman polven lahjakkuuksia. Aaro Ollikainen siirtyy Turkuun Porista FBT Karhuista. Nuorten tuoreet MM-mitalistit Tuomas Ojala sekä Juuso Varjokumpu ja nuorten maajoukkuetason maalivahti Oskari Fälden ovat Palloseuran omasta junioriputkesta.
– Kaikki neljä pelaajaa ovat osoittaneet, että ovat valmiita tekemään päivittäin töitä oman kehittymisensä eteen ja tulevaisuudessa nämä herrat tulevat pelaamaan liigassa isossa roolissa. Hienoa saada heidät mukaan ryhmään haastamaan kokeneita pelimiehiä, päävalmentaja Kainulainen kiittää.

TPS:n sivuille

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli