Historiikki ja tähdistöottelu juhlistavat Blue Foxin 30 salibandyvuotta

Blue Fox on rikastanut suomalaista salibandya jo 30 vuoden ajan, ja sen kunniaksi muistellaan historiaa ja pelataan.

Uusikaarlepyyläisellä Blue Foxilla on takanaan jo 30 vuotta suomalaisessa salibandyssa, ja juhlakautta vietetään näyttävästi. Lauantain ohjelmassa on Tähtihallissa klo 15 pelattava juhlaottelu, jossa vilisee seuran historiasta tuttuja nimiä. Juhlapäivä huipentuu gaalaillalliseen.

Mukana ovat tällä tietoa ainakin Markus Backlund, Nils-Johan Englund, Mikael Enlund, Alf Hermanson, Olav Hermanson, Robin Holländer, Ronny Höglund, Patrik Högstedt, Jori Isomäki, Kai Kangas, Jakob Klinkenberg, Niklas Knutar, Kim Nyström, Johnny Ojala, Jarno Pahkakangas, Peter Söderman ja Erno Tyni.

Lue lisää lauantain juhlaottelusta

Juhlakirja ”Blue Fox – 30 år av innebandy” keskittyy tilastodatan sijasta ennen kaikkea muistoihin ja tarinoihin ja haluaa olla mielenkiintoista luettavaa myös niille salibandyn ystäville, joille Blue Fox on vain kauempaa tuttu.

Aluksi Kovjoki UF:n nimellä pelannut Blue Fox on miehissä pelannut viisi kautta Salibandyliigassa (1995-1999) ja 21 kautta Divarissa, jossa se komeilee maratontaulukon kärkipaikalla. Tuloksellisesti kausista komein oli 1996-1997, kun liigan pudotuspeleihin kahdeksannelta sijalta lähtenyt Blue Fox eteni välieriin pudottamalla runkosarjavoittaja Gunnersin. Seuran historiaan kuuluu toki myös naisten joukkue, joka on historiikissa huomioitu asianmukaisesti.

Lue lisää juhlakirjasta

Lue myös: Österbottens Tidning: Gamla rävar mot lite yngre i Blue Fox jubileumsmatch

bf30_sidan12.jpg

Jaa artikkeli