Hippo Säbäkipinän Eskariviikko starttaa tammikuun lopulla!

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jonka tavoite on tarjota innostava liikkumisen alusta lapsille sekä antaa seuroille erilaisia tapoja järjestää toimintaa.

Säbäkipinän eskariviikko uudistuu monellakin tavalla. Yksi ja isoin muutos on se, että Henri Hippo on tulevaisuudessa mukana seikkailemassa ja liikuttamassa lapsia.

Hippo-yhteistyön myötä olemme uusineet materiaalit ja sisällöt. Hippo-konsepti antaa lapsille uudenlaisia toimintamalleja liikkumiseen. Kaiken keskiössä on yhdessä tekeminen, leikkiminen ja liikkuminen. Hippo x Säbäkipinä haluaa kannustaa kaikkia eskarilaisia liikkumaan monipuolisesti ja ennen kaikkea saamaan positiivisia elämyksiä liikkumisesta.

Hippo Säbäkipinän eskariviikot on suunnattu eskari- ja viskari-ikäisille lapsille. Viikkoja on kaksi lukukauden aikana – toinen syyskuussa ja toinen tammikuussa.

Eskariviikot järjestetään:
22.-26.1.2024
2.-6.9.2024.

Molemmille viikoille ilmoittaudutaan erikseen. Materiaalit ovat käytettävissä myös viikon jälkeen, joten halutessaan ryhmä voi viettää Eskariviikkoa myös heille sopivana ajankohtana. Viikolle osallistuminen ja materiaalit ovat maksuttomia.

Tammikuun 2024 materiaalit ovat:
Hippo Säbäkipinä liikuntapassi
Hippo Säbäkipinä liikuntapassipalkinto lapsille
Hippo Säbäkipinä juliste
Hippo Säbäkipinä pelilauta
Hippo Säbäkipinä liikuntakortit
Hippo Säbäkipinä tehtävävihko
Hippo Säbäkipinä värityskuvia
Säbäkipinä liikuntaleikki
Säbäkipinä liikuntabingo

Hippo x Säbäkipinä -konsepti on osa Suomen Salibandyliiton ja OP Ryhmän yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää lasten hyvinvointia tarjoamalla matalan kynnyksen mahdollisuus liikkumiseen ja innostaa lapsia monipuolisen liikunnan pariin.

HUOM! Eskariviikon ohella järjestetään 10 eri paikkakunnalla Hippo Säbäkipinän liikuntakoulua. Liikuntakoulut toimivat seuravetoisesti ja ne pitävät sisällään 5 kerran lajiin tutustumisen.

Hippo Säbäkipinä eskariliikuntakoulua järjestävät tammikuussa 2024
Punkaharjun Urheilijat, Punkaharju
Santa´s United, Rovaniemi
Esport Oilers, Espoo
Hawks, Helsinki
FBC Turku, Turku
Koovee, Tampere
Nibacos, Kokkola
Pöytyän Urheilijat, Pöytyä
O2-Jyväskylä, Jyväskylä
Kirkkonummi Rangers, Kirkkonummi

Etsimme syksylle 2024 kymmentä seuraa toteuttamaan Hippo Säbäkipinä eskariliikuntakoulua.

Lisätietoja

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli