Henry Myyryläisen pelit jatkuvat Erä Akatemiassa

Erä Akatemia on tehnyt uuden pelaajasopimuksen Henry Myyryläisen kanssa. Henry on opiskeluaikanaan pelannut mm. Lahdessa divaria. Viime kaudet hän on toiminut seuravaikuttajana  Mikkelin Hatsinassa. Henryllä on laaja lajitietämys – onhan hän toiminut aluejoukkueen valmentajana. Tällä hetkellä Henry työskentelee Oilersin valmennuspäällikkönä.

Tiedustelimme Henryltä perjantaitreenin päätteeksi ajatuksia tulevasta:

Millaiset odotukset sinulla on tulevasta kaudesta?
– Hyvällä mielellä ollaan, lähden selkeästi taistelemaan pelipaikasta, mikä on itselleni pitkästä aikaa uusi tilanne. Voi olla hieman vaikeaa alkukaudesta, mutta uskon syksyn aikana pääseväni omalle pelitasolleni. Jos pelipaikka on itsestään selvää, niin oma treenimotivaatio laskee helposti. Kilpailu kehittää minua parhaiten.

Miten löysit juuri Erä Akatemian?
– Tämä joukkue sopii minulle kaikkein parhaiten. Akatemia on kilpailukykyinen ja  Divari-tason jengi. Taitoa  joukkuekavereilla on rutkasti. Joukkueella on tulevalla kaudella mahdollisuus pärjätä hyvin.

Miten sitten pärjäämme kovassa Divari-sarjassa?
– Ilman muuta pärjäämme hyvin. Itse toivoisin, että yltäisimme pudotuspeleihin, kevään kuntohan sen ratkaisee. Erä Akatemia on perinteisesti syttynyt kovissa matseissa ja vahvaa näyttöähän on pitkällä tappiottomalla putkella. Odotan innolla tulevaa kautta.

Erä Akatemian tiedotteesta

Jaa artikkeli