SalibandyTV

Hei, seuratoimija, striimaaja tai joukkueenjohtaja, joko olet ottanut SalibandyTV:n käyttöön?

Vastaus otsikon kysymykseen: jos et vielä ole ottanut käyttöön, niin viimeistään kaudella 2023-2024 se kannattaa tehdä. SalibandyTV:seen on rekisteröitynyt jo yli 20 000 katselijaa ja noin 120 seuraa – ja määrät koko ajan kasvavat.

– Pala kerrallaan palvelu kehittyy ja volyymit kasvavat. SalibandyTV:n alkumetrien haasteet on selätetty ja alusta on toiminut vakaasti marraskuusta 2022 lähtien. Saamme viestiä ja yhteydenottoja, että moni on siirtymässä käyttämään palvelua viimeistään ensi kaudella. Tottakai mieltä lämmittää kovasti myös ne jo lukuisat palvelun löytäneet seurat ja striimaajat – sieltä saamme jatkuvasti paljon positiivista palautetta ja SalibandyTV nähdään valtavana mahdollisuutena, Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala taustoittaa.

– Kaikki merkit viittaavat siihen, että SalibandyTV:n ”kakkoskaudella” eli ensi syksystä lähtien ottelu- ja käyttäjämäärät kasvavat todella merkittävästi. Kaikkien salibandylähetysten keskittäminen yhteen alustaan on yksi SalibandyTV:n keskeisimmistä tavoitteista, Ojala lisää.

Striimaaminen palvelussa on ilmaista joukkueille ja seuroille. SalibandyTV mahdollistaa seuroille myös ansainnan maksullisilla lähetyksillä, jos seura haluaa näin tehdä. Pakko ei maksua ole lähetyksistä pyytää.

SalibandyTV:llä on kolme selkeää tavoitetta:

  1. Palvelee mahdollisimman hyvin seuroja (ansaintaa)
  2. Kaikki salibandy samassa kanavassa (keskittäminen)
  3. Käyttäjäystävällinen ja toimintavarma (hyvä käyttää)

Linkin takana olevasta infopaketista pääsee kärryille SalibandyTV:stä ja salibandyn lähetyksistä. Tarjolla on kattava nippu kysymyksiä ja vastauksia:

Tietopaketti: kaikki olennainen SalibandyTV:stä ja salibandyn lähetyksistä

Olit sitten seuran edustaja, striimauksessa mukana oleva tai mikä tahansa muu SalibandyTV:stä kiinnostunut taho, niin kysyä voi myös suoraan liiton viestinnältä – yhteyttä kannattaa ottaa matalalla kynnyksellä:

Jussi Ojala
Jussi Ojala
Viestintäjohtaja
Viestinnän kokonaisvastuu, sisällöntuotanto ja sen suunnittelu, mediayhteydet, SalibandyTV.

Jaa artikkeli