Hautamäen jatkoaikamaali kruunasi TPS:n komean kotinousun

TPS löi Nokian KrP:n jatkoajalla 5-4 oltuaan pelin puolivälissä kolme maalia tappiolla.

Salibandyliiga palasi joulutauolta jo tänään, kun TPS kaatoi yli 800 katsojan riemuksi kotonaan Nokian KrP:n 5-4 Jaakko Hautamäen jatkoaikaosumalla. Vielä ottelun puolivälissä Nokia oli johtanut peliä kolmella maalilla.

Eero Jalo aloitti turkulaisten nousun toisen erän kavennuksellaan, ja päätösjaksolla TPS nousi jo johtoon Janne Nurmisen kavennettua ja Ville Laineen iskettyä tasoituksen sekä johtomaalin. Valtteri Viitakosken tasoitus kuudella viittä vastaan kaksi minuuttia ennen loppua pelasi vieraille pisteen, mutta TPS piti tänään kaksi Jaakko Hautamäen ratkaistua ajassa 64.05.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Sarjakolmonen TPS nousi voitollaan jo pisteen päähän Seinäjoen Peliveljistä. Nokian KrP jatkaa seitsemäntenä.

Salibandyliiga jatkuu torstaina Jyväskylässä ottelulla Happee–Classic.

Kuva: Anssi Koskinen