Harri Naumanen Limingasta OLS:n päävalmentajaksi

OLS:n seuraava päävalmentaja on edelliset kaudet Divarin LNM:ää luotsannut Harri Naumanen.

Salibandyliigan OLS on pestannut uudeksi päävalmentajakseen edelliset kaksi kautta Divarin LNM:ää luotsanneen Harri Naumasen. Naumasen, 38, sopimus on kaksivuotinen.

– Haluttiin aikaisessa vaiheessa kiinnittää uusi päävalmentaja, ja Harri oli listan kärjessä nimistä, joita vaihtoehtoina mietittiin, itse päävalmentajan paikalta OLS:n lajivastaavaksi siirtyvä Jani Lipsanen kertoo seuran sivuilla.
– Onneksi saatiin Harrin kanssa hommat maaliin ja saadaan miehiin päävalmentaja, joka istuu siihen ajatusmalliin, jolla toimintaa haluamme kehittää liigassakin pitkäjänteisesti.

– Odotan valmennuksellista haastetta, joka pakottaa jälleen kehittymään, Harri Naumanen itse maalaa.
– Isossa kuvassa en usko, että tarvitsee mitään valtavia muutoksia omaan ideologiaan tehdä. Ajatusmalli pelistä on rakentunut itsellä kuitenkin aina sen mukaan, mitä lajin kv-peleissä ja kansallisen tason pääsarjoissa tapahtuu. Jonkin verran varmasti pitää kuitenkin kalibroida toimintaa ja harjoittelua.

Lue lisää OLS:n sivuilta

Myös Saksan mestaruuksia pelaajavalmentajana harjannut Harri Naumanen ehti edustaa OLS:aa pelaajana kahden kauden ajan Divarissa 2010-2012 ja yhtä pitkään Salibandyliigassa 2012-2014.

Kuva: Ari Arola

Jaa artikkeli