Härkönen ja Rynnäs jatkavat Jymyssä myös Salibandyliigassa

Erik Härkönen ja Ville Rynnäs ovat liiganousija Nurmon Jymyn tuoreimmat sopimusjulkistukset.

Salibandyliigaan noussut Nurmon Jymy julkisti tuoreimpina hyökkääjä Erik Härkösen ja puolustaja Ville Rynnäksen jatkosopimukset.

Vuonna 1987 syntynyt Erik Härkönen iski viime kaudella Divarin runkosarjassa tehot 33+13=46, ja kesken jääneissä pudotuspeleissä hän esiintyi kolmessa ottelussa tehoilla 3+2=5. Salibandyliigaa mies on pelannut SPV:n ja SalBan riveissä 221 runkosarjan ottelua keräten niissä tehot 125+53=178. SPV:n riveissä kolmea Suomen mestaruutta juhlinut Härkönen saapui Jymyyn viime kaudeksi Sveitsiläisen Tigers Langnaun riveistä.
– Hyvät on fiilikset jatkosopimuksesta. Oli yllättävän helppo päätös jatkaa vielä pelaamista. Joukkueen kasaaminen on hyvällä mallilla, joten innolla odotan tulevan kauden alkua, Härkönen itse miettii.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho on erittäin tyytyväinen Härkösen jatkoon.
– Eki oli meidän korkean profiilin hankinta menneelle kaudelle. Mies osoitti olevansa puhdas ammattimies. Loistavaa, että hän jatkaa joukkueessa ja on yhtenä kokeneena johtamassa meitä liigan haasteisiin. Ekin tapaisia maalitykkejä tarvitaan ja hänen persoonansa tuo yhden lisämausteen meidän loistohenkiseen ryhmäämme.

Vuonna 1985 syntynyt Rynnäs on tehnyt pelaamassaan 197 Divarin runkosarjan ottelussa tehot 35+57=92. Salibandyliigaa mies on pelannut kaudella 2018-19 SPV:n paidassa tehden 19 runkosarjan ottelussa tehot 0+2.

– Jymyssä jatko oli itselleni selkeä päätös, sillä lähdin jo viime kauteen sillä mentaliteetillä, että voitamme sarjan ja nousemme liigaan. Mielestäni viime kauden pelitapaa ja arki tekemistä pyrittiin viemään kohti liigavaatimuksia joten siemen liigassa pärjäämiseen on jo kylvetty. Joukkueessa on tulevalle kaudelle paljon uusia lupaavia nuorukaisia sekoitettuna viime kauden vahvaan runkoon. Oikotietä onneen ei ole ja siksi poikkeusolojen keskelläkin on hyvä muistaa kesäharjoitteluun vanha sanonta: ”hiki yhdistää”. Tervetuloa kaikki katsomaan ensi kaudella Nurmohallille liigamatseja, Ville Rynnäs haastaa

Jarmo Eteläaho on tyytyväinen Rynnäksen jatkoon Jymyssä.
– Hienoa että Ville jatkaa pelaajauraansa ja yhtenä joukkueen kokeneimmista johtaa meitä esimerkillään. Ville laittaa joka päivä itsensä täysillä likoon joukkueen eteen, ollen näin erittäin arvokas pelaaja meille.

Nurmon Jymyn julkistetut pelaajasopimukset 19.4.2020

Maalivahdit

Ossi Lallukka

Puolustajat

Miko Saarela
Viljami Järvikangas (SPV-A)
Eetu Puntanen (SPV-A)
Ville Rynnäs

Hyökkääjät

Niko Perälä
Miikka Honkaniemi
Tommi Hakala (SPV)
Matias Mäenpää (SPV-A)
Didrik Lillas (Blue Fox)
Petteri Hämäläinen (SPV-A)
Erik Härkönen

Jymyn tiedotteista
Kuva: Juha Käenmäki

Jaa artikkeli