Happee tempaisee: Salibandyliigaa tammikuussa Äänekoskella

Äänekosken uusi areena pääsee tammikuussa isännöimään Salibandyliigaa, kun Happee kohtaa siellä Tiikerit.

Salibandyliigaa nähdään tällä kaudella myös Äänekoskella, kun Keski-Suomen ylpeys Happee vie tammikuun kotiottelunsa Tiikereitä vastaan upouudelle Pankkari Areenalle.

– Kun kuulimme Äänekosken uudesta Areenasta, niin heti tuli mieleemme, että siellä täytyy ehdottomasti tehdä jotain salibandyyn liittyvää yhteistyötä sekä Äänekosken kaupungin että paikallisen seuran Suolahden Urhon kanssa, Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen alleviivaa.

Äänekosken kaupiunginjohtaja Matti Tuononen on yhtä innoissaan.
– Erittäin hienoa saada uudelle Areenallemme heti ensimmäisenä talvena Happeen liigajoukkue pelaamaan. Mukavaa on myös se, että juniorit pelaavat siellä samana viikonloppuna omia pelejään ja saadaan koko viikonlopun ajaksi Areenalle salibandytoimintaa.

Juniorit pelaavat samana viikonloppuna samalla areenalla paikallisen Intersport liigan (www.intersportliiga.fi) pelejä.

– Me haluamme tehdä tästä kuntalaisille ainutlaatuisen tapahtuman. Äänekoski tarjoaa kaikille alle 15-vuotiaille ilmaisen sisäänpääsyn otteluun, ja 15 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat pääsevät otteluun 5€ pääsylipulla. Liput tulevat myyntiin 12.12.2019 klo 12.00 ja lippujen myynnistä infotaan lisää lähempänä, kaupunginjohtaja Tuononen vahvistaa.

Pasi Kotilainen kertoo myös muista viikonloppuun liittyvistä asioista:
– Tulemme vierailemaan sekä Äänekosken että Suolahden kouluilla Mika Kohosen ja Peter Kotilaisen johdolla ennen tapahtumaa. Lisäksi meiltä tulee otteluun bussikuljetuksia Jyväskylästä. Jäsenet ja kausikorttilaisemme pääsevät tähänkin otteluun veloituksetta, koska tämä on normaali liigaottelumme.

Lue lisää Happeen sivuilta

Kuva: Esa Jokinen

Jaa artikkeli