Happee Steamers vei Divari-karsinnan ratkaisuottelun – Loviisan Tor kaatui 6-4

Happee Steamers nousee ensi kaudeksi Divariin voitoin 2-1 kaadettuaan tänään kotonaan Loviisan Torin maalein 6-4.

Happee Steamers repäisi toisessa erässä tasatilanteesta jo 4–1-johtoon Juha Rautiaisen kahdella ja Jarno Hirvosen yhdellä osumalla, mutta Jarkko Aallonen ja kolmannessa erässä osunut Luca Rilla nostivat loviisalaiset taas tuntumaan. Sitten osuttiin vuorotahtiin: Julius Sieppi teki Happee Steamersille 5-3, Eemeli Teppana Torille 5–4-kavennuksen ja Max Salonen kolme ja puoli minuuttia ennen täyttä aikaa Happee Steamersille kuudennen maalin. Loppuaika väännettiin maaleitta, ja Palokan koulukeskukseen saapuneet 220 katsojaa saivat todistaa Happee Steamersin nousua ensi kertaa Divariin.

Esa Jokisen ottelukuviin

Ottelusarjan kaikki pelit päättyivät näin kotivoittoihin, kun Happee Steamers vei ensimmäisen kohtaamisen 5-3 ja Loviisan Tor tasasi sitten tilit maalein 7-5.

Tor ja Happee Steamers olivat Suomisarjan C-lohkon kärkijoukkueet tasapistein mutta loviisalaisten vietyä ykköspaikan.

Kuvat: Esa Jokinen