Hämeen urheilugaalassa huomionosoituksia lajitoimijoille

Tampere-talossa 2.2. pidetyssä Hämeen urheilugaalassa vuoden 2023 seuratoimijana palkittiin Reeta Heikkinen ja Miikka Palvalin lajin edistämistyöstä.

Vuoden seuratoimija: Reeta Heikkinen, NoPS

Perustelut: Reeta Heikkisen sydän sykkii intohimoisesti salibandyn ja lasten harrastuksen ympärillä. Useiden vuosien ajan hän on omistautuneesti tuonut valoa ja iloa Nokian Palloseuran salibandyjaostoon, missä hänen panoksensa on ollut korvaamaton.

Reetan luontainen kyky innostaa ja motivoida ei rajoitu ainoastaan pelikentille, vaan hän on myös luonut lämpimän ja kannustavan yhteisön seuran ympärille. Hänen positiivinen asenteensa ja sitoutunut työnsä ovat tehneet hänestä arvostetun henkilön niin pelaajien, vanhempien kuin valmentajienkin keskuudessa.

Lajin edistämistyö: Miikka Palvalin, Tampereen yliopisto

Perustelut: Miikka Palvalin on tehnyt kansainvälisesti pioneerityötä salibandyn pelianalytiikassa ja tutkimustyön rinnalla kehittänyt tiedonkeruumenetelmiä ja -työkalua Salibandyliitolle.

Palvalinin työllä on ollut merkittävä arvo suomalaisen salibandyn tiedolla johtamiseen, mikä on jalkautunut viime vuoden aikana seurojen valmennusprosesseihin ja valmennusosaamisen kehittämiseen.

Kati Kynnäs Vuoden valmentaja Keski-Pohjanmaalla

Järjestyksessään 16. Keski-Pohjanmaan urheilugaala pidettiin lauantaina 20.1. Ylivieskassa. Tapahtumassa palkittiin Kati Kynnäs vuoden valmentajana. Hän toimi viime kaudella Suomen mestaruuden T16-ikäluokassa voittaneen Nibacos/SB Vaasan valmentajana. Tällä hetkellä hän valmentaa saman seuran T18 SM-sarjajoukkueessa.

Kuva: Jari Kinnunen

Jaa artikkeli