Haluatko Avainseuraksi - tartu tilaisuuteen

Salibandyliiton Avainseurapalvelu on osa uutta kokeilukulttuuria, jossa asioita kokeillaan, niitä arvioidaan ja niistä opitaan tekemisen kautta. Suunnittelutyö pidetään mahdollisimman vähäisenä, jotta oikealle tekemiselle vapautuu aikaa ja oppeja saadaan mahdollisimman laajalle.

Salibandyn Avainseuroissa talous ja hallinto on hoidettu vastuullisesti, läpinäkyvästi ja Suomen lakeja noudattaen. Avainseuralla on laaja tai laadukas junioritoiminta, jota tarjotaan tytöille ja pojille. Avainseuralla on myös toimintaa aikuisille, huipulle tähtäävää toimintaa ja/tai harrastetoimintaa.

Oleellista on se, että Avainseura tiedostaa oman toimintaympäristönsä, hahmottaa käytössä olevat resurssinsa ja keskeiset yhteistyötahot sekä ymmärtää ja/tai on määrittänyt oman visionsa, miksi on olemassa ja mitä toiminnallaan tavoittelee.

Avainseura on aktiivinen vuorovaikuttaja, koulutuksiin sekä seminaareihin osallistuja ja seuralla on työntekijä/työntekijöitä tai pyrkimys työntekijöiden palkkaamiseen.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus perusteluineen 10.11.2014 mennessä, toimita se sähköpostilla Järjestötoiminnan päällikkö Mervi Kilpikoskelle mervi.kilpikoski(at)floorball.fi.

Avainseurat vahvistetaan 14.11., jolloin kaikkien avainseurojen tulee ilmoittaa osallistujansa Avainseura Kick-off -tilaisuuteen lauantaina 29.11.2014. Ehdoton edellytys vuoden 2015 Avainseuraksi nimittämiseen on seuran 2-4 henkilön läsnäolo Avainseura Kick-off -tilaisuudessa lauantaina 29.11.2014 klo 9-12 Niemi Centerissä, Helsingissä

Avainseurat vahvistetaan vuosittain, verkostoon pääsee vuosittain ja siitä voi jäädä pois vuosittain. Salibandyliiton Avainseurayhteyshenkilöiden toimintatapa on uusi, jonka käytännössä määrittelevät Avainseurayhteyshenkilöt ja Avainseurat yhdessä.

Avainseurainfo.pdf

Lisätietoja Salibandyliitossa: Kim Sällström 0400 529003, Ari Vehniäinen 0400 529021 tai Mervi Kilpikoski 0400 529008.

Jaa artikkeli