Haku tyttöjen MAAJOUKKUETIE FBA -yhteistyöseuraksi

Haemme parhaillaan uusia MAAJOUKKUETIE FBA -yhteistyöseuroja aikavälille vuosiksi 2018-2019.

MAAJOUKKUETIE FBA -yhteistyöseurojen toimintakausi tyttöjen osalta päättyy 31.3.2018. Haemme parhaillaan uusia yhteistyöseuroja aikavälille huhtikuu 2018- maaliskuu 2019.

Hakuohjeet ja -lomake löytyvät uutisen lopusta.

Mistä MAAJOUKKUETIE FBA -toiminnassa on kyse?
Salibandyliiton uudistunut pelaajakehitysjärjestelmä kantaa nimeä MAAJOUKKUETIE. MAAJOUKKUETIE toteutetaan yhteistyössä Eerikkilän valmennuskeskuksen kanssa Floorball Academy -konseptilla.

MAAJOUKKUETIE FBA -toiminta käynnistyi keväällä 2017. Uudistuksen tavoite on selkeyttää suomalaisen salibandyn pelaajakehityksen rooleja. Näin tuetaan pelaajakehityksen tärkeintä yksikköä, seuraa ja siellä tehtävää valmennusta.

Mistä yhteistyöseuratoiminnassa on kyse?
MAAJOUKKUETIE FBA -toiminta on suunnattu tavoitteellisessa kilpaurheilussa toimiville D-, C- ja B- juniori-ikäisille pelaajille, joukkueille ja seuroille. Yhteistyöseuratoimintaan voi hakeutua kaikilla toiminnassa olevilla ikäluokilla tai yksittäisillä ikäluokilla.

Lisäksi parhaat yksilöt valikoituvat MAAJOUKKUETIE FBA -toimintaan United-joukkueiden kautta. United-joukkueet muodostetaan ikäluokkien parhaista yksilöistä, joiden seurajoukkueet eivät ole toiminnassa mukana. Tämän kokonaisuuden kautta toiminnassa ovat mukana valtakuntamme parhaat seurat ja yksilöt.

MAAJOUKKUETIE FBA -toiminnan tavoite on kehittää suomalainen pelaajien kehittämisen malli maailman parhaaksi. Avainasiana uudistetussa pelaajakehitysjärjestelmässä on maajoukkue- ja maajoukkuetievalmentajien yhteistyö seuravalmennuksen ja valmennuspäälliköiden kanssa.

Haku tyttöjen yhteistyöseuraksi tapahtuu täyttämällä alta löytyvä lomake ja lähettämällä se perjantaihin 30.3.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: hannu.santanen(at)salibandy.fi  

Ennen lomakkeen täyttämistä kannattaa tutustua tarkemmin hakuohjeeseen, jossa kerrotaan seikkaperäisesti MAAJOUKKUETIE FBA -toiminnan sisältö ja aikataulutus (vuosikello).

Lisätietoja:
Hannu Santanen
Valmentaja ja kouluttaja, Floorball Academy
puh. 040 652 3527
hannu.santanen(at)salibandy.fi

Jaa artikkeli