Hae vapaaehtoistehtäviin MM-kisoihin - haku päättyy 31.5.

Joulukuussa pelattavien miesten MM-kotikisojen vapaaehtoishaku on käynnissä vielä tämän kuun loppuun asti. Kisojen aikana eri tiimeissä on tarve noin 400 vapaaehtoiselle. Tehtäviä löytyy monipuolisesti eikä aiempaa kokemusta vapaaehtoistehtävistä tarvita.

– Hakemuksia vapaaehtoistehtäviin on tullut jo hyvin, mutta vielä kannattaa hakea mukaan! Erityisesti tervetusturvallisuustiimiin sekä sisätiloissa tapahtuvaan kulunvalvontaan on paikkoja tarjolla. Lisäksi erilaisiin opastustehtäviin ja ensiaputiimiin kaivataan vielä vahvistuksia, kertoo tapahtumakoordinaattori Ella Jyrkinen.

Salibandyn MM-kisoissa on mukana useita vapaaehtoisia, jotka ovat olleet mukana eri tapahtumien järjestelyissä jo pitkään.  Yksi heistä on Carita Sarvanko, joka on toiminut salibandyn eri vapaaehtoistehtävissä vuodesta 2012 alkaen.

– Kannustan hakemaan rohkeasti mukaan. Tehtäviä löytyy monenlaisia, eikä kaikkiin tarvitse sitoutua kokopäiväisesti. Alkuun voi aloittaa pienesti ja jos innostuu niin tulla seuraavalla kerralla enemmän mukaan oman kiinnostuksen mukaan. Tämä kyllä vie mennessään, kertoo Carita.

 

Jaa artikkeli