Fixus jatkaa salibandyn kumppanina – näkyy jo viikonlopun Champions Cupissa

Fixuksen ja Salibandyliigan Vuonna 2015 alkanut yhteistyö saa jatkoa. Yhteistyö näkyy jo viikonlopun aikana Seinäjoella pelattavassa Champions Cupissa, jonka otteluita on katsottavissa TV-kanavalla Kuusi (kanavapaikka 11).

Fixus-ketjulla ja Salibandyliigalla on lukuisia yhtäläisyyksiä maantieteellisesti kattavasta palvelu- ja liigaverkostosta aina asennetason tekemiseen, kuten palvelun korostumisessa. 

– Nykyisten yhteistyökumppaneiden jatkaminen on luonnollisesti meille merkki hyvin tehdystä työstä. Toisaalta jatkuvuus antaa meille mahdollisuuksia investoida lisää lajin kasvuun ja kehittymiseen, kertoo salibandyn kaupallistamisesta ja markkinoinnista vastaavan SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

– Olemme olleet tyytyväisiä aikaisempien yhteistyövuosien tuomaan näkyvyyteen sekä muihin Salibandyliiton tarjoamiin yhteistyömahdollisuuksiin, joita olemme hyödyntäneet muun muassa messutapahtumissa. On ollut hienoa olla mukana lajin kasvussa ja seurata Salibandyliiton aktiivista työtä lajin kehittämiseksi, toteaa Fixus-ketjun ketju- ja markkinointipäällikkö Tuomo Koukkari.

Yhteistyö tulee ilmenemään Salibandyliiganäkyvyyden lisäksi erilaisin kilpailutoteutuksin sosiaalisessa mediassa.
– Sosiaalinen media avaa mahdollisuuden rikastaa Salibandyliigan seuraajakokemusta. Vaikka erilaiset kilpailut ovatkin satunnaisia, niin meille on tärkeää tuoda faneille lisää jännitystä, paitsi silloin kun kyse on meidän ketjumme palveluista, Koukkari muistuttaa.

– Yhteistyö antaa meille molemmille mahdollisuuden syventää sitä pohjaa, joka tällä yhteisellä taipaleella on aloitettu. On todella upeaa, että Fixus valitsi meidän yhteistyökumppanikseen, Nurminen kertoo.

Fixus-ketju on Suomen kattavin autonvaraosia, -lisävarusteita ja huoltopalveluja tarjoava ketju. Fixus-liike ja -korjaamo on helppo tunnistaa Fixus-logosta, merkillisen hyvistä varaosista sekä asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta.

Salibandy on Suomen nopeimmin kasvava ja kehittyvä joukkueurheilulaji. Haluamme luoda liikettä, joka synnyttää elämyksiä, hyvinvointia ja menestystä. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400 000 harrastajaa. Rekisteröityneitä pelaajia ja harrastajia on jo yli 65 000.

Jaa artikkeli