Fisherman’s Friend MM-kisatuomarien kaverina – asuissa toistuu tuttujen pastillipakkausten värit

Tulevissa MM-kotikisoissa otteluita tuomaroi seitsemän tuomariparia viidestä eri maasta. Ensimmäistä kertaa MM-kisojen historiassa tuomarit ovat pukeutuneena täysin räätälöityihin erotuomaripaitoihin, kun paidoissa toistuu Fisherman’s Friend tuotteista tuttu raitakuosi.  Yhdessä MM-kisakumppani Fisherman’s Friendin ja markkinointitoimisto i2:n kanssa suunniteltu kokonaisuus tuo tuomarit esiin uudella, pirteällä tavalla.

– Mielestämme idea tuomaripaidoista oli loistava, ja tartuimme siihen heti. Kun näin paidat valmiina ja tuomarien yllä, totesin heti, että tämä oli onnistunut toteutus. Paidat näyttävät hyviltä ja lisäksi ne ovat luonnollinen osa pelitapahtumaa, kertoo Ira Nyström Arvid Nordquistilta.

Myös Kansainvälinen Salibandyliitto innostui uudenlaisesta toteutustavasta.

– Tämä on loistava tapa ottaa tapahtuman yhteistyökumppani mukaan toiminnan ytimeen. Erotuomarit ovat luotettavuuden symboleja, kuten ovat myös Fisherman’s Friendin pastillit. Tämä on hieno tapa saattaa vuonna 1865 syntynyt brändi ja urheilu yhteen, sanoo Kansainvälisen salibandyliiton myyntikoordinaattori Tero Kalsta.

Katso lisää kuvia MM-kisojen ja Fisherman’s Friendin tuomarikuvauksista

Erotuomaripaidoissa on kolme makua, mikä tarkoittaa, että siinä on kolme eriväristä raitaa: Salmiakki (musta), minttu (minttu) ja vadelma (vaaleanpunainen). Tuomariasut määräytyvät jokaisessa ottelussa erikseen pelaavien joukkueiden pelipaidan värien perusteella.

Fisherman’s Friendin tuomaripaidat ovat Craftin mallistoa ja ne on valmistettu sublimaatiomenetelmällä.

Jaa artikkeli