FBC yhä Divarin kärjessä – voittoputki nostanut Karhut jo kantaan

FBC Turku viilettää edelleen Divarin kärjessä, mutta kakkoseksi kolmen pisteen päähän on noussut Karhut. Porilaiset aloittivat kauden kolmella tappiolla mutta ovat sen jälkeen voittaneet seitsemän ottelua peräkkäin.

Katso Divarin ottelut Solidsportista

M-Team on Karhuista pisteen ja Rangers sekä Pirkat kahden pisteen päässä.

Viime kierroksella FBC koki yllättävän 2–3-tappion LNM:lle, jonka uhrautuva puolustuspeli ja maalivahtiketterikkö Aki Karjalainen olivat jopa sarjassa eniten maaleja tehneelle hyökkäykselle liikaa. FBC hakee seuraavia pisteitään tänä iltana Sipoo Areenalla ÅIF:n vieraana.

Divarin pudotuspeliviivalla on kahdeksannen ja yhdeksännen välillä syntymässä pientä eroa. SaiPa on Josbaa vain kolme pistettä edellä mutta joensuulaiset samalla pelanneet jo kolme ottelua eteläkarjalaisia enemmän.

Kauden viidellä tappiolla aloittanut nousija Hawks on sen jälkeen voittanut neljästä viime ottelustaan kolme. Lue Pääkallosta Hawksin tehot 8+2 latoneesta pistekärjestä: Golfammattilainen Eetu Isometsä latoo maaleja Divarissa: ”Salibandykin on sellainen, jossa haluan kehittyä”

Divarin hännillä jumbo SB Vantaa on jäänyt EV Akatemiasta kolme pistettä, mutta molemmilla on vielä ottelumäärä puolellaan. SB Vantaa on pelannut vasta seitsemän ja EV Akatemia kahdeksan kertaa, kun niiden edellä Hawks, ÅIF ja LNM ovat käyneet kaukalossa yhdeksän, kymmenen ja liminkalaiset jo 11 kertaa.

Josba vahvistui loppukaudeksi, kun Eetu Lehtiniemi ja Juuso Lehtiniemi päättivät palata ryhmään pelattuaan edelliskauden 2. divisioonaa KiPa-90:n väreissä. Lue Josban sivuilta

M-Teamin Eetu Erkkilä painelee edelleen pistepörssin piikissä 11 ottelun tehoillaan 11+10, ja kantaan on ilmestynyt kahdeksan ottelua pelanneen Kooveen kaksikko Jere Oksanen (14+4) ja Jani Rajala (8+10).

Torjuntatilaston enemmän kuin yhden ottelun pelanneista maalivahdeista on komein torjuntaprosentti 85,56 Karhujen Arvid Vonkilla.

Divarin joukkueista Karhut sekä O2-Jyväskylä ovat jo edenneet TEHO Sport Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon, mutta seuraavat vastukset ovatkin jo F-liigasta. Karhut haastaa vieraissa Nokian KrP:n ja ”Ampparit” Westend Indiansin. FBC Turulla on voittamalla maanantaina vieraissa Blackbirds mahdollisuus edetä puolivälieriin SPV:tä vastaan.

Divarin viikonlopun ottelut:

La 14.11.

Klo 18.30 SB Vantaa–Josba

Su 15.11.

Klo 13.00 FBC Turku–Josba
Klo 15.30 O2-Jyväskylä–EV Akatemia
Klo 15.30 Koovee–Rangers (pelipaikkana Lempäälän Ideapark)
Klo 17.00 Karhut–LNM
Klo 18.00 SaiPa–Hawks
Klo 18.30 M-Team–Pirkat

Pääkuva: Anssi Koskinen

Tasaisen varmaa jälkeä tehnyt M-Team vaanii sarjassa kolmantena. Kuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli