FBC Turun vuoro juhlia jatkoajalla: Voitot nyt 1-1

Eilen kotonaan yllätystappion kokenut FBC Turku maksoi Divarin puolivälierissä tänään kalavelat Rangersille ja voitti vuorostaan vieraissa jatkoajalla tasoittaen tilanteeksi 1-1. Turkulaisten 4–3-ratkaisumaalin laukoi Aleksi Havia.

Divarin pudotuspelit näyttää tutusti Solidsport, ja kaikki lähetykset pääsee lunastamaan kanavan sivuilta.

FBC latoi avauserässä kolmen maalin etumatkan, joka irvisteli Kirkkonummen väestönsuojan tulostaululla vielä kuusi minuuttia ennen toista erätaukoa. Sitten Atte Silvennoinen kavensi, ja kolmannen erän puolivälissä Divarin kuukauden pelaaja Kristian Lamminen nosti kahdella peräkkäisellä osumallaan Rangersin tasoihin. Jatkoajalla oli kuitenkin tänään FBC Turun vuoro, kun Aleksi Havia pysäytti Antti Vuorisen syötöstä pelikellon aikaan 64.32.

Välieräjoukkue tästä parista ratkeaa keskiviikkona Turussa.

Karhut selviytyi ensimmäisenä joukkueena välieriin otettuaan tänään toisen voittonsa M-Teamista, nyt vieraskaukalossa maalein 8-4. Vielä toisen erän jälkeen M-Team johti 4-2, mutta sitten iski Karhut kuusi kertaa peräkkäin. Viimeiset kaksi maaliaan porilaiset löivät tyhjiin kotijoukkueen yrittäessä riskillä ilman maalivahtia. Janne Kuusiluoto laukoi Karhuille hattutempun, kolme tehopistettä kokosi myös maalin tehnyt ja kaksi syöttänyt Eero Vanhatalo.

Muissa kahdessa parissa LNM tasoitti Kooveeta ja O2-Jyväskylä SaiPaa vastaan kotonaan voitoiksi 1-1. LNM:n voittonumerot olivat 8-5 ja O2-Jyväskylän 10-6.