FBC Turku taipui rankkareilla mutta jatkaa Divarin kärjessä

FBC Turun voittoputki katkesi keskiviikkoiltana Helsingin Ruskeasuolla, kun M-Team oli rangaistuslaukauksilla parempi 4-3. Sarjakärjessä pisteputkeaan jatkaneet turkulaiset toki vielä säilyivät.

M-Team johti illan ottelua vielä neljä minuuttia ennen loppua 3-1 Divarin pistepörssiä johtavan Eetu Erkkilän kahdella sekä Jesse Jokelaisen yhdellä maalilla. FBC kuitenkin näytti lopussa voimansa, kun ensin Antti Vuorinen kavensi ja kaksi minuuttia ennen summeria Aleksi Havia löi pelin tasoihin kuudella viittä vastaan. Rangaistuslaukauskisassa onnistuivat vain isäntien Ville Rautakoura ja Aki Mäkinen.

– Päällimmäisenä mielessä on kolmannen erän hieno nousu ja pisteputken jatkuminen, FBC Turun päävalmentaja Santeri Raatarila tiivisti joukkueensa sivuilla, joilla ylistettiin etenkin maalivahti Jouni Savosta.
– Vastustaja esitti hyvää erikoistilannepelaamista tekemällä kaksi ylivoimamaalia ja kun samaan aikaan me hieman turhaankin siirtelimme palloa niissä omissa maalipaikoissamme etenkin kahdessa ensimmäisessä erässä, niin vastustaja sai pidettyä kahden maalin johtonsa todella pitkälle ottelun loppuun. Hyvä nousu pisteille ja tästä jatketaan kohti ensi viikon raskasta pelirupeamaa.

Ilman pistemenetyksiä ovat Divarissa edelleen kolmesta ottelusta yhdeksän pistettä koonnut O2-Jyväskylä ja kahdesta kuusi harjannut Rangers. Nollilla riutuvat enää kolme ottelua pelannut Hawks ja neljästi yrittänyt LNM.

Rangersin koronakaranteeni jatkuu vielä tulevan lauantain, ja sen johdosta on alkuperäisessä ohjelmassa tälle sunnuntaille merkitty ottelu Karhut–Rangers päätetty yksissä tuumin siirtää pelattavaksi perjantaina 11. joulukuuta Porin Urheilutalolla.

Divarin seuraavat ottelut:

Perjantaina

SaiPa–EräViikingit Akatemia
Hawks–Pirkat

Lauantaina

Karhut–O2-Jyväskylä
LNM–ÅIF
Koovee–Josba

Sunnuntaina

LNM–SB Vantaa
O2-Jyväskylä–ÅIF
Pirkat–Josba
Hawks–Koovee

Kuva ottelusta FBC Turku–SB Vantaa: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli