FBC Turku ja Josba pelaavat liigapaikasta, Rangers säilytti paikkansa Divarissa

F-liigan karsinnassa Josba pelaa ensi kauden liigapaikasta FBC Turkua vastaan lyötyään Karjalan derbysarjassa SaiPan voitoin 3-2. Ratkaiseva viides kohtaaminen iskettiin tänään 621 katsojan edessä Kontiolahdella, jossa Josba oli parempi maalein 3-2.

Avauserän parhaaksi paikaksi jäi SaiPan Oskari Möykkysen epäonnistunut rangaistuslaukaus, ja toisessa Josba karkasi Aleksanteri Tirkkosen ja Miika Kososen maaleilla 2–0-johtoon. Nikke Tielinen kavensi erän lopulla, mutta kolmannen alussa Fetja Naakka laukoi illan voittomaaliksi jääneen 3–1-osuman. Yritys kuudella neljää vastaan toi SaiPalle vielä kavennuksen, mutta viimeiset kolme minuuttia Josba kesti edellä.

FBC Turun ja Josban ottelusarjan ohjelma julkaistaan mahdollisimman pian.

Divarin karsinnassa Rangers jatkaa sarjassa myös ensi kaudella voitoin 2-0, kun se kaatoi SBS Wirmon Mynämäellä maalein 7-5. Ratkaiseva ero syntyi ottelun viimeisellä kympillä, kun Lauri Näränen laukoi kirkkonummelaisten voittomaalin ja Samuli Alaluusua viimeisteli vielä toiseksi viimeisellä minuutilla loppunumerot.

Toisessa parissa Loviisan Tor tasoitti 7–5-kotivoitollaan tilanteeksi Happee Steamersia vastaan 1-1. Kolmas ja Divari-paikan ratkaiseva ottelu pelataan ensi lauantaina Jyväskylässä.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää