FBC Turku haastaa tänään Happeen TEHO Sport Suomen Cupin välierässä

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin ensimmäinen finalisti ratkeaa tänä iltana Jyväskylässä.

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin ensimmäinen finalisti ratkeaa tänä iltana Jyväskylän Monitoimitalolla, kun Salibandyliigan huippu Happee ja Divarin kärkijoukkue FBC Turku iskevät yhteen. Ottelu alkaa klo 19.00.

Illan haastaja FBC Turku johtaa yhä Divaria pisteen erolla Loviisan Toriin, mutta turkulaisten kuntopuntarin lukemat antavat miettimistä. Vuoden 2018 FBC päätti yhdeksän ottelun voittoputkessa, mutta tammikuun neljästä ottelustaan joukkue on hävinnyt kaikki kolme kotipeliään kyettyään lyömään vain jumbo SalBan vieraissa yhden maalin erolla. Keskiviikkona FBC taipui kotonaan jatkoajalla Loviisalle. FBC vahvisti siirtoikkunan sulkeutuessa maalivahtiosastoaan, kun TPS:n ja nuorten maajoukkueen Oskari Fäldenille avattiin rinnakkaisedustusmahdollisuus keltasinisten tolppien väliin.

Maailmanmestarien Mika Kohosen ja Peter Kotilaisen tähdittämän Happeen näkymät ovat valoisat, kun hirvet ovat joulukuun MM-kisojen jälkeen taipuneet vain niukasti Classicille ja rytkivät liigassa neljän ottelun voittoputkessa. Viime sunnuntaina Happee vieraili Oulussa, jossa se nousi kolmen maalin tappioasemasta tasoihin ja kolmannessa erässä 6–4-voittoon OLS:sta.

Ekstraetuna paikalle saapuville Happee tarjoaa illan mittelössä mahdollisuuden ostaa puoleen hintaan liput sunnuntain liigaotteluun Welhoja vastaan.

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin toinen välierä Classic–TPS pelataan sunnuntaina 27.1. Tampereella.

TEHO Sport Suomen Cupin finaalihuipennus pelataan 16. helmikuuta, mutta huipennuksen pelipaikka on riippuvainen välierien tuloksista.

Jos FBC voittaa Happeen, pelataan finaalit Turussa 16.2. Jos taas Happee voittaa, ratkeaa finaali-isännyys ottelussa Classic- TPS. Jos TPS voittaa, pelataan Turussa cupin finaalien lisäksi 16.2. myös Divarin matsi FBC Turku – NJ.

Jaa artikkeli