FBC Loisto juhlii T21-sarjan Suomen mestaruutta!

FBC Loisto voitti vakuuttavalla tavalla T21-sarjan SM-kultaa, kun se kaatoi finaalisarjassa paikallisvastustaja SBS Wirmon kolme kertaa peräkkäin. Mestaruuden tuonut ottelu päättyi Loistolle 6-2.

Kahdessa aikaisemmassa finaalissa Loisto oli päästänyt vain kaksi maalia ja onnistunut viimeistelemään 10 osumaa (1-6 ja 4-1). Ratkaisevassa loppuottelussa Loiston kotikentällä mentiin pitkälti samalla kaavalla.

Olivia Pietilä vei Loiston johtoon jo kolmannella minuutilla, ja ennen kymmentä minuutta taululla komeilivat 3-0-lukemat Eerika Kosken ja Tuulia Lahden onnistuessa. Toisessa erässä Tessa Sauvonsaari ja Lahti lisäsivät etumatkan turvallisen tuntuiseen viiteen maaliin.  Ottelua oli jäljellä enää reilut viisi minuuttia, kunnes Emilia Kurppa rikkoi Wirmon nollan. Sen jälkeen Lahti ehätti viimeistelemään hattutemppunsa ja Wirmon Roosa Laihinen vielä kaventamaan kun pelikellossa oli enää sekunteja.

FBC Loisto eteni pudotuspeleissä lyhimmän kaavan mukaan häviämättä kertaakaan. Voittoja kertyi seitsemän.

Pronssia T21 SM-sarjassa voitti PSS kukistettuaan SSRA:n 8-4.