FBC Kempes palasi Rocksalibandyn mestariksi

Rocksalibandyn kestomenestyjä FBC Kempes Kuopiosta nappasi Suomen mestaruuden voittamalla finaalissa Orin Oulusta lukemin 3-1. Suomen mestaruus oli Kempekselle viides. Pronssiottelussa Dog’s Ball voitti helsinkiläisen Jepukan niukasti 4-3.

Tampereella pelattu Rocksalibandyn SM-turnaus oli järjestyksessään 18. Turnaus alkoi juhlavasti Ylioppilaskunnan laulajien YLivoiman Maamme-laululla. Tämän vuoden turnauksessa oli mukana 12 joukkuetta. Osallistuvat joukkueet olivat Helsingistä, Porista, Tampereelta, Kuopiosta, Joensuusta, Vaasasta ja Oulusta. Järjestelyistä vastasivat isäntäjoukkueet Dog’s Ball, Akun Tehtaan Salibändi ja Jack the Rooster.

Voittajajoukkueen tie mestaruuteen alkoi takellellen, mutta ensimmäisen pelin tappion jälkeen Kempes sisuuntui ja eteni voitosta voittoon aina mestaruuteen saakka. -Voittaminen tuntuu tietysti hyvältä ja varsinkin, kun vaikean alun jälkeen emme painaneet paniikkinappulaa, vaan uskoimme itseemme ja ryhdistäydyimme, iloitsi joukkueen kapteeni Jarkki Pöyhönen. 

-Turnaus oli oikeinkin onnistunut, joukkueet pelasivat reilusti ja rehdisti eikä ensihoitajia ja ambulanssia tarvittu paikalle, totesi kiitospuheessaan Akun Tehtaan Salibändin Juha Torvinen. Ennen finaalia Leena Ristolainen tulkitsi juhlallisesti Finlandia-hymnin.

juhatorvinen.jpg

Palkintojen jako ja iltajamit olivat paikallisessa ravintolassa Jack the Roosterissa. Mitalikolmikon lisäksi palkittiin erikoispalkinnolla Juha Torvinen sekä turnauksen All Stars pelaajat.

All Stars:
MV: Markus Puominen, Ori
vasen pakki: Mika Helminen, Jack the Rooster
oikea pakki: Anni Kortelainen, Volume Rock Cocks Vaasa
sentteri: Tuukka Röynä, FBC Kempes
vasen laita: Ade, Elmu Helsinki
oikea laita: Vesa Holmala, Dog’s Ball

Tulokset

Esa Takalon kuvagalleria turnauksesta löytyy täältä.

Kuvat: Esa Takalo

Jaa artikkeli